אנחנו יודעים, להתעורר עם טיפ כזה בסוף עונת האבוקדו זה על גבול הרשעות. אנחנו יודעים, ובכל זאת, הרגשנו שלשמור אותו בלב יהיה אפילו פחות מוסרי. אז הנה הוא: טיפ לגלעון אבוקדו - ביד אחת בלבד. את התודות אנחנו חייבים לחשבון האינסטגרם של לוטי דלזיאל (שבו, אגב, היא גם טוענת שהרבה יותר משתלם לחצות את האבוקדו לרוחב, ולא לאורך - כי אז שטח הפנים של הפרי שמתחמצן קטן יותר, והבזבוז מצטמצם).
זה הולך ככה: חוצים את האבוקדו ואוחזים בחצי שבו תקוע הגלעין כך שהאצבע המורה והאמה תוחמות את הגלעין משני הצדדים. מציבים את האגודל מאחורי הגלעין (מעבר לקליפה) - ופשוט לוחצים אותו החוצה. נסו את זה, זה עובד.
ודאי תאמרו - מי צריך לגלען אבוקדו ביד אחת, כשאפשר להיעזר בסכין וביד השנייה שבמקרה אלוהים חנן אותנו בה ולעשות את זה בחן כה רב, ואנחנו נאמר - מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין, ומי שנחתך פעם אחת בניסיון לשפד את הגלעין הסורר יחשוב אלף פעמים לפני שיעשה זאת שוב.