ג'לי שוטס, ג'לי וודקה, אבטיח עם וודקה - השילוב המוצלח של הפרי הכי קיצי שיש עם ג'לי מרענן ואלכוהול מככב בלא מעט מסיבות בריכה או סתם על המרפסת, אבל המתכון הזה לוקח את העניין חמישה צעדים קדימה: משולשי אבטיח מושלמים עם ג'לי. המתכון המקורי מכיל כאמור וודקה, אבל גם בלי זה כיף גדול. אז מה עושים?
מה צריך? כמעט כלום. אבטיח כמובן, ג'לי מהיר הכנה בטעם אדום כלשהו, אבקת ג'לטין ללא טעם, מים חמים, וודקה (למי שרוצה), סכין חיתוך טובה, כף ושתי קערות.
שלב ראשון: חוצים את האבטיח לאורך, בעזרת סכין מפרידים את התוך מהקליפה, אך משאירים כשני סנטימטר פרי בהיקף. בעזרת כף מרוקנים את החצאים, עד שמקבלים שתי קערות. את האבטיח שמוציאים מרוקנים לקערה ואוכלים.
שלב שני: מכינים את הג'לי. מערבבים חבילה שלמה של ג'לי מהיר הכנה וחבילה שלמה של אבקת ג'לטין ללא טעם. באבקת הג'לי כבר יש ג'לטין, אבל בשביל המתכון הזה יש צורך בחיזוק, כדי שהמשולשים ייצאו יפים ועמידים. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ומערבבים היטב במשך 2 דקות. מוסיפים 4 כוסות וודקה (או פחות, לפי הטעם), ומערבבים.
שלב שלישי: מוזגים את הג'לי לשתי קערות האבטיח. רצוי להניח את חצאי האבטיח על מגבת נייר, שתתן להם יציבות וגם תקבל באהבה טיפות ונזילות. מכניסים למקרר ל-4 שעות.
שלב רביעי: חותכים את האבטיח לפרוסות בצורת חצאי עיגול. לוקחים כל חצי עיגול וחותכים למשולשים. וזהו! זה מוכן.