אבטיח ג'לי (צילום: Marcey foronda buzzfeed)
משולשי ג'לי אבטיח. מושלם|צילום: Marcey foronda buzzfeed

ג'לי שוטס, ג'לי וודקה, אבטיח עם וודקה - השילוב המוצלח של הפרי הכי קיצי שיש עם ג'לי מרענן ואלכוהול מככב בלא מעט מסיבות בריכה או סתם על המרפסת, אבל המתכון הזה לוקח את העניין חמישה צעדים קדימה: משולשי אבטיח מושלמים עם ג'לי. המתכון המקורי מכיל כאמור וודקה, אבל גם בלי זה כיף גדול. אז מה עושים? 

מה צריך? כמעט כלום. אבטיח כמובן, ג'לי מהיר הכנה בטעם אדום כלשהו, אבקת ג'לטין ללא טעם, מים חמים, וודקה (למי שרוצה), סכין חיתוך טובה, כף ושתי קערות. 

אבטיח ג'לי (צילום: Marcey foronda buzzfeed)
חותכים לחצי |צילום: Marcey foronda buzzfeed

שלב ראשון: חוצים את האבטיח לאורך, בעזרת סכין מפרידים את התוך מהקליפה, אך משאירים כשני סנטימטר פרי בהיקף. בעזרת כף מרוקנים את החצאים, עד שמקבלים שתי קערות. את האבטיח שמוציאים מרוקנים לקערה ואוכלים. 

מי שלא בפייסבוק שלנו לא קיים

אבטיח ג'לי (צילום: Marcey foronda buzzfeed)
מפרידים עם סכין מסביב|צילום: Marcey foronda buzzfeed

אבטיח ג'לי (צילום: Marcey foronda buzzfeed)
מרוקנים את תוך האבטיח|צילום: Marcey foronda buzzfeed

אבטיח ג'לי (צילום: Marcey foronda buzzfeed)
מקבלים שתי קערות |צילום: Marcey foronda buzzfeed

שלב שני: מכינים את הג'לי. מערבבים חבילה שלמה של ג'לי מהיר הכנה וחבילה שלמה של אבקת ג'לטין ללא טעם. באבקת הג'לי כבר יש ג'לטין, אבל בשביל המתכון הזה יש צורך בחיזוק, כדי שהמשולשים ייצאו יפים ועמידים. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ומערבבים היטב במשך 2 דקות. מוסיפים 4 כוסות וודקה (או פחות, לפי הטעם), ומערבבים. 

אבטיח ג'לי (צילום: Marcey foronda buzzfeed)
מכינים את הג'לי|צילום: Marcey foronda buzzfeed

שלב שלישי: מוזגים את הג'לי לשתי קערות האבטיח. רצוי להניח את חצאי האבטיח על מגבת נייר, שתתן להם יציבות וגם תקבל באהבה טיפות ונזילות. מכניסים למקרר ל-4 שעות. 

אבטיח ג'לי (צילום: Marcey foronda buzzfeed)
ממלאים את קערות האבטיח |צילום: Marcey foronda buzzfeed
אבטיח ג'לי (צילום: Marcey foronda buzzfeed)
ככה זה נראה לפני הקירור|צילום: Marcey foronda buzzfeed

שלב רביעי: חותכים את האבטיח לפרוסות בצורת חצאי עיגול. לוקחים כל חצי עיגול וחותכים למשולשים. וזהו! זה מוכן. 

אבטיח ג'לי (צילום: Marcey foronda buzzfeed)
אחרי הקירור, פורסים |צילום: Marcey foronda buzzfeed

 

אבטיח ג'לי (צילום: Marcey foronda buzzfeed)
חותכים למשולשים, וזה הכל|צילום: Marcey foronda buzzfeed
>> איך מכינים צבעי מאכל טבעיים?
>> האישה שמאחורי גלידה אניטה