איך הכי נוח לקלף קיווי?
אם גם אתם מאלה שמתים על הטעם של הקיווי אבל שונאים להתעסק איתו - יש לנו פתרון בשבילכם. נסו את הטיפ הבא, ותוכלו ליהנות מכמויות עתק של ויטמין C בלי לחטוף עצבים על הקליפה
mako אוכל
פורסם:

קיווי הוא אחד הפירות האהובים עלינו ביותר. הוא מתוק, הוא עסיסי, הוא משדרג את המוזלי בטירוף והוא מפוצץ בוויטמין C ברמה כזו, שתפוזים מחווירים לידו מבושה. יש לו רק בעיה אחת: מבאס לקלף אותו. הקליפה שלו מחוספסת ומרגיזה, והדרך היחידה להיפטר ממנה בשלמותה היא לקלף אותה בסכין - מה שגורר בזבוז של המון פרי. רגע, ואולי זאת לא השיטה היחידה?
אז הנה, רוצים ליהנות מקיווי טוב? יש דרך הרבה יותר פשוטה לעשות את זה: חותכים את שני הקצוות וחוצים את הקיווי באמצע. מכניסים כף פשוטה בין בשר הפרי לקליפה, ומסובבים את הקיווי לאט לאט, עד שכל הקליפה נפרדת מהפרי. לא הבנתם? תסתכלו בסרטון ותבינו מיד.
מצאתם טעות לשון?