רוב הדרכים המוכרות לנו להכנת חביתות ואומלטים ענניים, תפוחים ואווריריים כוללות כמויות לא קטנות של חמאה, חלב או שמנת ואין ספור עצות לבישול, הקצפה, מידות חום ומחבתות שונות, וזה עוד בלי שנכנסנו לכמות הביצים. יש אנשים שמכניסים בקלות חצי תבנית ביצים לתוך חביתה אחת, אבל אנחנו לא נכנסים לזה.

הפעם, השיטה המדוברת להכנת אומלט פלאפי כוללת 2-3 ביצים ומעט סודה. כן, המרכיב הסודי הוא סודה! לא אבקת סודה לשתייה, אלא ממש סודה, מים תוססים. מוסיפים לביצים שלוק קטן מסודה (כף על כל ביצה), טורפים ומטגנים – והחביתה שלכם אמורה להתנפח ולהגיע לגבהים חדשים.

לפי מאמצי גישת הסודה, הבועות הקטנטנות האלה, שכל כך כיף לשתות, יוצרות כיסי אוויר קטנים בתוך בלילת הביצים, ובחום הכיסים האלה מתרחבים והחביתה יוצאת אוורירית יותר, ללא כל השפעה על הטעם.

>> 10 דרכים טעימות לאכול ביצים לארוחת ערב

אנחנו טרם ניסינו על בשרנו את ההבטחה, אבל מי שהסתקרן ומתכוון לנסות מוזמן לספר לנו אם אכן מדובר בטריק שמשדרג חביתות וחוסך חמאה ושמנת או ששוב נפלנו קורבן לפייק ניוז.

 

_OBJ