אנחנו חובבי אפייה ותמיד תמצאו אצלנו במטבח שקיות זילוף מהסוג הטוב וצנתרים מסוגים שונים, וכמובן שיש לנו גם מיקסר שאנחנו מאוהבים בו ותבניות בכל הצורות המתבקשות (כן, כולל זאת עם החור באמצע), אבל לאחרונה גילינו שלא כולם כמונו. אנחנו לא מדברים על אנשים שסולדים מאפייה, את אלה לא נבין לעולם, אלא על אנשים שאופים דרך קבע אבל משום מה חוששים לעלות רמה במתכונים שהם בוחרים, וכשאנחנו אומרים לעלות רמה אנחנו לא מתכוונים לעוגות בשמונה שכבות, אלא למתכונים פשוטים ביותר שדורשים ציוד בסיסי כמו מיקסר או שקיות זילוף.
כנראה שמדובר בשילוב של חוסר ביטחון ("אני יודע להכין רק עוגות בחושות"), עצלנות ("שקיות זילוף? איפה קונים את זה בכלל") והסתפקות בסיסית במועט ("מה רע בעוגיות שוקולד צ'יפס?"), שגורם ללא מעט אנשים לעשות אחורה פנה ברגע שהם נתקלים בדרישה שהיא מעבר לתנור, כף וקערה. יש לנו תחושה שלא נצליח לשכנע את אותם אנשם פשוט לגשת ולקנות את הכלים החסרים, אבל אולי נצליח לגרום להם לנסות מתכונים חדשים, וכל זה בעזרת טיפ טיקטוק שמצאנו ומציע תחליף ביתי ופשוט לשקיות זילוף.
@kitchentok ###kitchenhacks ##cookingtips ##foodblogger ##foodie ##kitchentips ##foodstylist ##foodphotography ##kitchen ##recipecreator ##lifehacks ##diy ##kitchenqueen
♬ cooking time - cooking
אז מה צריך?
צריך בקבוק חצי ליטר של שתייה קלה, מהסוג עם הפקק הרחב (לרוב מותגי תה קר למיניהם מגיעים בבקבוק כזה). את החלק התחתון של הבקבוק חותכים – זו בעצם שקית הזילוף שלנו. את הפקק מחוררים, בעזרת מברג, מספריים טובים ואולי סכין יפנית – לצורת כוכב, וזהו הצנתר שלנו. זה לא נורא בכלל אם הכוכב לא יוצא סימטרי, העיקר שהבלילה תעבור דרכו בצורה טובה, לא תישפך ממנו וגם לא תתקע בתוכו. נסו ודווחו לנו איך הלך.