mako
פרסומת

זאת הדרך הכי קלה ויעילה להיפטר מהשערות של התירס

כמה הן נראות תמימות, השערות האלה שנדבקות לקלחי התירס, וכמה מרושעות! היום, חברים, יחסי הכוחות הולכים להשתנות: למדנו לקלף תירס כמו מלכים, ובקלי קלות!

מערכת אוכל טוב
mako
פורסם:
קלחי תירס
קלחי תירס | צילום: Oksana Shevchenko, ShutterStock
הקישור הועתק

אתם יודעים מה מעצבן? קליפות של תירס. אתם יודעים מה עוד יותר מעצבן? השערות שנשארות אחרי שחשבתם שסיימתם לקלף את התירס, לפני שהוא נכנס לסיר. והכי מעצבן? הרגע שבו הקלח כבר משתכשך להנאתו במימי הסיר, ואתם בטוחים שהצלחתם להיפטר מכל השערות המרגיזות - אבל אז אתם רואים אותן, צפות אחת אחת בהתרסה, כי את השערות של התירס אי אפשר לנצח.

דמיינו עולם שבו התירסים שלכם נכנסים לסיר (או לחלופין פונים אל הגריל) כשהם צחים כשלג, ללא אף סיב סורר לגופם, ועם החלום המתוק הזה בואו ללמוד את הטיפ הבא: יש דרך ממש קלה לקלף תירס! לגמרי לגמרי! והיא מצליחה תמיד! ככה זה הולך: מניחים את התירס על צלחת ומכניסים למיקרו לשתי דקות. מצננים רגע, ואז חותכים את חלק התחתון של הקלח (החלק הרחב יותר). יש? עכשיו החזיקו את התירס כשהחלק החתוך פונה למטה, ופשוט "סחטו" מלמעלה את הקלח החוצה. איך בדיוק? מוזמנים לצפות פה:

התוצאה: קלחים מלאכיים, צחים וענוגים, כמו שתירס צריך להיות. עכשיו רק דיר באלאק - בהנחה שהתירס טרי, אל תבשלו אותו יותר מ-5-10 דקות. למה לבאס.