יש הרבה שיטות לשמור שאבוקדו לא ישחיר: אפשר לטפטף עליו מיץ לימון (אבל אז נהיה לו טעם של מיץ לימון), אפשר להניח אותו בקערת מים (לא באמת עוזר), אפשר לעטוף טוב טוב, שלא ייכנס אוויר (כנ"ל), ואפשר סתם לקפוץ על רגל אחת בעיניים עצומות ולקוות לטוב - ואלה רק חלק מהפטנטים שהמוח האנושי הצליח להמציא עד כה.
גם באתר האוכל Chow נדרשו לסוגיה, ולא רק זה - גם מצאו לה פתרון. התשובה, חברים, היא בצל אדום. כן כן, מה שאתם שומעים. איך עושים את זה? חותכים בצל אדום לקוביות גדולות, ומרפדים בו תחתית של קערה או קופסת פלסטיק. מניחים את האבוקדו, ומכסים את הכלי. זהו. האבוקדו שלכם יכול לישון טוב בלילה, וגם אתם.
והנה סרטון שבוחן 6 שיטות שונות. גם הוא, אגב, מכריז על שיטת הבצל כמנצחת.