שום, בסיס טעם מעולה לכל כך הרבה מאכלים, אבל מה - סופר מעצבן לקלף אותו. גם אם הצלחתם לקלף את חלק מהקליפה החיצונית, סביר להניח שחלקיקים מהקליפה הפנימית יידבקו לשן ולא יירצו לעזוב, אפילו לא בכוח. נכון, אז מכה חזקה על השן פותרת את הבעיה, אבל גם מועכת אותה כהוגן, ויש מצבים בחיים בהם אנחנו צריכים שיני שום שלמות. 

אז מה עושים? הפתרון פשוט: חותכים את החלק התחתון והיבש ומכניסים את שיני השום למיקרוגל למשך 15-20 (ולפעמים אף 30) שניות. הנה סרטון שמדגים את השיטה בצורה מעולה:

רוצים עוד שיטה? קיבלתם! כך תקלפו שום בפחות מעשר שניות:

 

שתפו את הטיפים לקילוף השום

>> לכל הטיפים שלנו
>> שטרודל תפוחים אישי של פרידה הכט