זה קורה גם לטובים ביותר: מזמינים הביתה המבורגר, מבקשים להגדיל (שלא לומר להכפיל) את הצ'יפס - ואז פתאום, מאמצע שום מקום, השובע תוקף ונשארים עם ערימה של צ'יפס לא ממומש. תכחישו כמה שאתם רוצים, אנחנו בטוחים שגם לכם יצא, לפחות פעם אחת בחיים, לארוז שאריות של צ'יפס ולהכניס אותן למקרר.
אבל הבעיה האמיתית מתחילה ביום שאחרי, כשרוצים לנשנש את שאריות הצ'יפס האלה. אנחנו מודים, עד היום לא באמת הצלחנו לשחזר בחימום חוזר את טעמם הטרי של צ'יפס, אבל אתר ה-Daily Meal, ידיד ותיק שלנו, טוען שנמצאה השיטה הכי נכונה ופשוטה להחזיר אותם לחיים, כמעט כאילו טוגנו באותו הרגע.
איך עושים את זה? סופר פשוט. כל מה שאתם צריכים זה ערימה של צ'יפס עייף, מחבת נון סטיק ומעט שמן או חמאה. לפני הכל, מומלץ להוציא את הצ'יפס מהמקרר קצת קודם, כדי שיעלו למחבת כמה שיותר קרובים לטמפרטורת החדר. עכשיו העמידו את המחבת על הגז תחת להבה בינונית, הוסיפו מעט שמן או חמאה וסדרו את הצ'יפס בשכבה אחידה - אחד ליד השני, כמו חיילים. אחרי שהחלק התחתון של הצ'יפס נשרף מעט ומקבל את הפריכות שאבדה, הפכו אותם וטגנו קלות גם מהצד השני. זהו. זה הכל.