מצד אחד, בחיים צריך לגוון. מצד שני, אם אתם כמונו, גם אתם אנשים של פסטה - אז אתם יודעים איך זה: מתלבטים בין אורז נהדר לאיזה מתכון נפלא של תפוחי אדמה, התיאבון נפתח, הזמן קצר, ושוב אנחנו מכינים פסטה.

אז מה הפתרון? לגוון עם הפסטה. המתכון הזה מציע רעיון בסיסי נפלא לפסטה אפויה עם ציפוי פריך של פירורי לחם, שמכינים בקלי קלות. לא בעניין של חצילים וקישואים? אתם יכולים לגוון את המתכון עם כל ירק שאתם אוהבים.

בואו לפייסבוק שלנו

פסטה אפויה עם ירקות: 

מרכיבים: 
חבילת פסטה
מיכל שמנת לבישול
1/2 חציל
קישוא
פלפל אדום 
מלח
פלפל שחור גרוס 

אופן ההכנה:

1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 

2. חותכים את הירקות לפרוסות או רצועות, ומקפיצים במחבת שחוממה עם שמן. מוסיפים את השמנת ואת הפסטה המוכנה, מערבבים ומוסיפים מלח ופלפל. מבשלים קצת תוך כדי הקפצה כדי לצמצמם את השמנת.

3. מעבירים לכלי מתאים לתנור, ומפזרים מעל פירורי לחם בנדיבות. אופים כ-25 דקות. 

>> המסעדנייה החדשה של רשת ספייסס התגלתה כמוצלחת במיוחד
>> עוגת שוקולד ליום הולדת