אוכל
  1. סינון פסטה (צילום: Markus Mainka, ShutterStock)

    נמצא פתרון לדבר הכי מעצבן שקורה במטבח

    והחלק הטוב? זה כל כך פשוט שאתם לא תאמינו

  2. לימון וליים (צילום: A. Laengauer, shutterstock)

    אחת ולתמיד: מה ההבדל בין לימון לליים?

    הגיע הזמן שמישהו יעשה סדר בסוגייה הזאת

  3. קוצצים פטרוזיליה (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)

    הטיפ ששומר על הכוסברה טרייה שבועיים ויותר

    לא שוטפים, לא טובלים, לא מייבשים, אז מה כן?

  4. חטיף צ'יפס (צילום: Mettus, ShutterStock)

    כמו חדש: הדרך המנצחת להחזיר חטיף צ'יפס לחיים

    ולא, לא מדובר במיקרוגל

  5. לא היינו מוותרים על אבקת הסוכר (צילום: נופר צור, mako אוכל)

    הכנתם עוגה בחושה והיא יצאה כישלון? זאת הסיבה

    אל תיתנו לשטויות הקטנות להרוס לכם את העוגה

  6. נינג'ה גריל דגם EG203 (צילום: יחסי ציבור)

    בדקנו את הדגם המשופר של הנינג'ה הכי פופולרי

    למי המכשיר מתאים, למי פחות וגם טיפ לניקיון

  7. לחמניות שמונה אחרי תפיחה שנייה (צילום: קרן אגם, mako אוכל)

    שמענו שהמיקסר הזה הוא גיים צ'יינג'ר, ובדקנו

    הדאבו החדש עולה הרבה יותר, ומבטיח הרבה יותר

  8. ארנצ'יני משאריות אורז (צילום: Lapina Maria, ShutterStock)

    יש אורז מאתמול? זאת בדיוק המנה להכין איתו

    10 דרכים להפוך את השאריות למנה פגז

  9. חזה עוף עסיסי (צילום: Jacek Chabraszewski, ShutterStock)

    המרכיב הפשוט שמבטיח שחזה עוף לא ייצא יבש

    יש לכם אותו במקרר, אז ממש חבל לא להשתמש בו

  10. תפוחי אדמה צלויים (צילום:  Tatjana Baibakova, ShutterStock)

    טיפ מנצח וקל לתפוחי אדמה פריכים כל פעם מחדש

    וכל מה שצריך זה משהו שעל בטוח יש לכם בבית

  11. מלפפונים חמוצים בצנצנת (צילום:  Valerie Tonu, shutterstock)

    זה נכון שמלפפונים חמוצים לא מתקלקלים אף פעם?

    כמה נחמד זה היה יכול להיות, אה?

  12. סלט זיתים בטוסטר (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    הטיפ של החיים לסלט זיתים ב-10 דקות

    יש לכם טוסטר? הנה משהו חדש ומעולה להכין איתו

  13. פרנץ' טוסט משודרג (צילום: Guajillo studio, ShutterStock)

    רגע עם הפרנץ' טוסט! יש פה שדרוג שחובה לנסות

    חושבים שהחלה המטוגנת שלכם מושלמת? נסו את זה

  14. פיצה ביתית בטאבון (צילום: צילום ביתי)

    אם הצלחנו לייצר מאפה כזה - משהו שם עובד טוב

    ניסינו טאבון למתקשים, וזה עבד לנו יופי

  15. הכנת פירה (צילום: Pixel-Shot, ShutterStock)

    פירה לספונטניים: ככה מכינים פירה בהתראה קצרה

    גם המסעדות משתמשות בשיטה הזאת

  16. תוספת קראנצ'ית לסלט (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    הדרך המושלמת להוסיף חלבון לסלט

    קצתם בטונה, וחזה עוף בסלט לא מדבר אליכם?

  17. מרק ארטישוק ירושלמי עם כרישה וכרובית. תענוג (יח``צ: דניה ויינר)

    בשביל מרק באמת סמיך ומנחם - השתמשו בשיטה הזו

    מכירים את הטיפ של מרתה סטיוארט להסמכת מרק?

1