אוכל
  1. פתיתים מוכנים (צילום: אסתי רותם)

    פתיתים בסיסיים

    מתכון לפתיתים למתחילים גמורים

  2. בצל מטוגן (צילום: Brent Hofacker, ShutterStock)

    בצל מטוגן בחצי מהזמן: בשלנים נשבעים בטיפ הזה

    איך עושים את זה? הכי פשוט בעולם

  3. עגבניות (צילום: goffkein.pro, ShutterStock)

    כך תקלפו את העגבניות האלה בצ'יק ובקלות

    ותכינו מהן, למשל, מטבוחה אליפות

  4. מנת אורז לבן (צילום: SHUTTERSTOCK)

    אחת ולתמיד: זו הסיבה שהאורז לא יוצא אחד אחד

    וכמובן שיש לנו גם פיתרון פשוט (ומדעי)

  5. פסטה מבושלת. כמה זמן זה מחזיק במקרר? (צילום: CSMaster, shutterstock)

    השיטה הנכונה לבישול פסטה תשנה לכם את החיים

    גם משתמשים בפחות מים, גם מבשלים ללא להבה כלל

  6. טיפ לחיתוך פטריות (צילום: יעל קצב)

    הטיפ הזה עומד לחסוך לכם חתיכת ניג'וס במטבח

    חבל שלא אמרו לנו קודם שככה חותכים פטריות מהר

  7. חלת כתר לפני אפייה (צילום: חן שוקרון, mako אוכל)

    כמה דברים שכל אופה חובב חייב לדעת על שמרים

    זמן להשכיל: השאלות הכי נפוצות על שמרים

  8. עוף בגריל עם תפוחי אדמה, בטטות ורוטב הכי קל (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)

    נשאר מלא אוכל? 11 כללים חשובים להקפאת שאריות

    מה עושים עם הגפילטע והאם מותר להקפיא חרוסת?

  9. טיפ בקבוק שמן. המרכיבים (צילום: יעל קצב)

    לא האמנו שהטיפ הזה עובד במציאות, והוא עובד!

    בקבוק השמן הפשוט מהסופר יכול להשתדרג פלאים

  10. חזה עוף עסיסי (צילום: Jacek Chabraszewski, ShutterStock)

    שוב יצא לכם חזה עוף יבש? תנסו את זה

    מי היה מאמין שכל מה שצריך זה לכבות את האש

  11. קליפת לימון מגוררת  (צילום: יעל קצב)

    טיפ מנצח: כך תגררו לימון מבלי לשטוף כלי אחד

    ועם כל הלימון בתבשיל במקום על המגררת

  12. אספרגוס וברוקולי מאודים  (צילום: יעל קצב)

    אידוי ירקות בפומפייה: ניסינו את הטרנד המדובר

    באנו עם הרבה ביטחון, ופייר – הופתענו

  13. מכונת קפה נינג'ה דגם 601 (צילום: יח

    בדקנו: למי מכונת הקפה החדשה של נינג'ה מתאימה

    אחרי 3 שבועות איתה אפשר לומר: גיים צ'יינג'ר

  14. יפיוף רציני (צילום: צילום ביתי)

    כל כך יפה על הכיריים, חבל להכניס אותו לארון

    ממש נכס: ניסינו את הסיר-מחבת של מגנוס

  15. כיריים גז מול אינדוקציה (צילום:  fukume, VH-studio, ShutterStock)

    מתלבטים בין כיריים גז לאינדוקציה? זו התשובה

    מהבחינה המדעית יש לנו מנצחת, אבל לא בנוקאאוט

  16. בשר טחון קפוא (צילום: Senol Yaman, ShutterStock)

    האם ההפשרה בין שני סירים באמת מהירה יותר?

    הכל מאחורי הטיפ ששינה את ההתנהלות שלנו במטבח

  17. תפוח אדמה שהוציא עיניים, התחיל לנבוט (צילום:  Kasikova Svetlana, shutterstock)

    הדרך הפשוטה להאריך את החיים של תפוחי אדמה

    התפודים מתחילים "להוציא עיניים"? זה הפתרון

1