אוכל
תמונת AVI׃ מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת

דגי לוקוס ובורי בעלי בננה

מזרח רחוק חדשי: דג חריף בסגנון שלא הכרתם, עם השפעות מצפון מזרח הודו שיחרוך לכם את הלשון עם הרבה צ'ילי וחרדל

צ'נצ'ל בנגה | הכי טעים שיש | פורסם 13/08/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מרכיבים:

6 עלי בננה

1/2 כפית אבקת כורכום

רסק צ׳ילי ירוק

מלח לפי הטעם

4 כפיות מחית חרדל

50 מ"ל שמן חרדל

3 פילה לוקוס

3 פילה בורי

אופן ההכנה:

1 מנקים ומייבשים את עלי הבננות.

2 מערבבים את אבקת הכורכום, רסק הצ'ילי הירוק, המלח ומחית החרדל בקערה. מוסיפים את שמן החרדל ומערבבים.

3 מכניסים את הדגים לתערובת ומשרים 15 דקות.

4 מברישים את עלי הבננה במעט שמן ומניחים את הדג המושרה במרכז העלה.

5 עוטפים כל חתיכה של דג בעלה בננה וקושרים עם חוט תפירה (ללא צבע).

6 מניחים את הדגים בתוך שושנת אידוי ומבשלים בסיר עם מים רותחים במשך 15-20 דקות.

7 ניתן לאדות את הדגים בסיר בו מבשלים את האורז הלבן עם מתקן אידוי שיכול לצוף מעל האורז המתבשל. מגישים חם עם אורז.