תמונת AVI׃ מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת
דגי לוקוס ובורי בעלי בננה
מזרח רחוק חדשי: דג חריף בסגנון שלא הכרתם, עם השפעות מצפון מזרח הודו שיחרוך לכם את הלשון עם הרבה צ'ילי וחרדל
צ'נצ'ל בנגה | הכי טעים שיש
| פורסם 13/08/14
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
מרכיבים:
6 עלי בננה
1/2 כפית אבקת כורכום
רסק צ׳ילי ירוק
מלח לפי הטעם
4 כפיות מחית חרדל
50 מ"ל שמן חרדל
3 פילה לוקוס
3 פילה בורי
אופן ההכנה:
1 מנקים ומייבשים את עלי הבננות.
2 מערבבים את אבקת הכורכום, רסק הצ'ילי הירוק, המלח ומחית החרדל בקערה. מוסיפים את שמן החרדל ומערבבים.
3 מכניסים את הדגים לתערובת ומשרים 15 דקות.
4 מברישים את עלי הבננה במעט שמן ומניחים את הדג המושרה במרכז העלה.
5 עוטפים כל חתיכה של דג בעלה בננה וקושרים עם חוט תפירה (ללא צבע).
6 מניחים את הדגים בתוך שושנת אידוי ומבשלים בסיר עם מים רותחים במשך 15-20 דקות.
7 ניתן לאדות את הדגים בסיר בו מבשלים את האורז הלבן עם מתקן אידוי שיכול לצוף מעל האורז המתבשל. מגישים חם עם אורז.