דג חריף בסגנון מקסיקני

אם אתם רגילים בעיקר לחריף מזרח תיכוני, כדאי שתבחנו את גבולות הלשון שלכם עם דג אמנון מקסיקני ופלפלים חריפים, מוגש לצד תפוח אדמה מדורה אמיתי.

דג חריף בסגנון מקסיקני (תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת)
דג חריף בסגנון מקסיקני|תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת

>> למתכון: דג חריף בסגנון מקסיקני

דגים חריפים 

בספר שלנו, כל תירוץ לניגוב רוטב חריף עם חלה טרייה מתקבל בברכה. הדגים החריפים האלה, שנחים ברוטב עגבניות משגע עונים בדיוק לדרישות.

דגים חריפים  (תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת)
דגים חריפים|תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת

>> למתכון: דגים חריפים

קציצות דגים מרוקאיות

לא כולם יכולים להתמודד עם אוכל חריף - אבל מי שכן, נהנה יותר מהחיים. לראייה: קציצות דגים מעולות ברוטב לוהט שיעיפו לכם את הלשון.

קציצות דגים מרוקאיות (תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת)
קציצות דגים מרוקאיות|תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת

>> למתכון: קציצות דגים מרוקאיות

דג חריף בקארי ירוק וחלב קוקוס

יש תיבולים שמיד זורקים אותנו למחשבות על טיול במזרח הרחוק. לשמחתנו, דגים חריפים בקארי אפשר להכין בכל מקום ודי בקלות.

דג חריף בקארי ירוק וחלב קוקוס (תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת)
דג חריף בקארי ירוק וחלב קוקוס|תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת

>> למתכון: דג חריף בקארי ירוק וחלב קוקוס

יונתן רושפלד וחיים כהן הכריעו: "פיקנטה דה פסקדו" היא מנת הדגים החריפים הכי טעימה שיש

מי אמר שדג חריף חייב להיקרא מרוקאי? הגרסה הלטינית והמתובלת היטב, מכילה אומנם גם ציר דגים ושמנת מתוקה, אבל גם פה, כמו תמיד, מומלץ להצטייד בחלה לניגוב.  

פיקנטה דה פסקדו (תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת)
פיקנטה דה פסקדו|תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת

>> למתכון: פיקנטה דה פסקדו

"הכי טעים שיש": שישי ושבת ב-19:00

לוקוס הודי, דגים מרוקאיים וגם חריימה: קבלו מתכונים נוספים למנת הדגים החריפים הכי טעימה שיש

>> לכל המתכונים של "הכי טעים שיש"