אוכל
תמונת AVI׃ mako

מרק קישואים ונענע

מרק מרענן של קישואים, נענע ושמיר בתוספת של אגוז מוסקט

כאמל אבו עמרה | הכי טעים שיש | פורסם 14/05/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

4 קישואים (או זוקיני), חתוכים לקוביות גסות

שמן זית, לטיגון

4 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים גס

2.5 בצלים לבנים גדולים, קצוצים

3 שיני שום, כתושות

9 גרם אגוז מוסקט

מלח

פלפל שחור

מים פושרים

500 גרם נענע (4 צרורות)

250 גרם שמיר (2 צרורות)

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט. מוסיפים את תפוח האדמה ומטגנים כדקה וחצי. מוסיפים את הקישואים ומטגנים תוך ערבוב עד שהם מתרככים.

2 מוסיפים את השום הכתוש, אגוז המוסקט, המלח והפלפל.

3 מוסיפים מים פושרים עד לכיסוי תפוחי האדמה, ומבשלים עוד 10 דקות.

4 טוחנים את המרק במעבד מזון ומחזירים לסיר לבישול של 7 דקות נוספות, או עד לקבלת מרקם קרמי חלק.

5 לפני ההגשה קוצצים דק את עלי השמיר והנענע ומוסיפים למרק. מערבבים ומגישים.