צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
משולשי פילו במילוי אנטרקוט ופלפל
מתכון לבורקס ביתי ממולא בבשר, רק 20 דקות זמן עבודה ויש לכם ארוחה שלמה
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 14/03/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 פלפל שושקה חתוך קטן
קצת שמן לטיגון
250 גרם אנטרקוט חתוך לרצועות דקות
3 שיני שום קצוצות
50 גרם שקדים קצוצים
כף רוזמרין טרי קצוץ דק
מלח ופלפל שחור
3-4 עלי פילו
שמן למריחת העלים
אופן ההכנה:
1 מטגנים במחבת את הפלפל כ-2-3 דקות.
2 מוסיפים את רצועות האנטרקוט, מטגנים עוד כ-2 דקות נוספות, ומוסיפים את יתר המרכיבים (למעט הבצק).
3 לוקחים עלה פילו, חותכים אותו לפס ברוחב של כ-8-10 ס"מ ומורחים בשמן.
4 שמים קצת מהתערובת בקצה, מקפלים את הבצק למשולש שמכסה את המילוי, ואז ממשיכים לקפל למשולשים לכל אורך הבצק (קצת כמו שמקפלים דגל). מניחים בתבנית על נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עד שנגמר המילוי.
5 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15-20 דקות, עד שהמשולשים מזהיבים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!