תמונת AVI׃ מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת
באחש בשק
בישול איטי תמיד מנפק בסופו של דבר תבשילים משובחים: שלושה סוגי בשר חולקים שקית עם אורז בתוך סיר במשך שלוש שעות תמימות. אי אפשר לטעות כאן
אלכס ויוסי פולטיאלוב | הכי טעים שיש
| פורסם 19/09/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
מרכיבים:
500 גרם בשר בקר
200 כבדי עוף (מבושלים במים כ 1-2 דקות)
200 גרם שומן כבש
2 בצלים בגודל בינוני
3 חבילות כוסברה
1 ק"ג אורז עגול
100 מ"ל שמן
קורט מלח
קורט פלפל שחור
100 מ"ל מים
חופן גרגרי רימון
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הבשר, הכבד, שומן הכבש, הבצל והכוסברה, ומערבבים יחד. מוסיפים לתערובת את האורז, השמן, המים, המלח והפלפל השחור.
2 מכניסים את התערובת לשקית בישול (מומלץ שקית כפולה) וקושרים היטב במרחק של 2 ס"מ מהתערובת.
3 מחממים מים בסיר לטמפרטורה פושרת, כאשר המים פושרים מכניסים את השקית למים ומבשלים כשלוש שעות על אש נמוכה, שעה וחצי לכל צד.
4 במהלך הבישול משגיחים על כמות המים הרותחים ומוסיפים לפי הצורך, כך שהשק יהיה תמיד בתוך המים.
5 להגשה: מפזרים מלמעלה גרגירי רימון.