אוכל
תמונת AVI׃ מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת

באחש בשק

בישול איטי תמיד מנפק בסופו של דבר תבשילים משובחים: שלושה סוגי בשר חולקים שקית עם אורז בתוך סיר במשך שלוש שעות תמימות. אי אפשר לטעות כאן

אלכס ויוסי פולטיאלוב | הכי טעים שיש | פורסם 19/09/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מרכיבים:

500 גרם בשר בקר

200 כבדי עוף (מבושלים במים כ 1-2 דקות)

200 גרם שומן כבש

2 בצלים בגודל בינוני

3 חבילות כוסברה

1 ק"ג אורז עגול

100 מ"ל שמן

קורט מלח

קורט פלפל שחור

100 מ"ל מים

חופן גרגרי רימון

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הבשר, הכבד, שומן הכבש, הבצל והכוסברה, ומערבבים יחד. מוסיפים לתערובת את האורז, השמן, המים, המלח והפלפל השחור.

2 מכניסים את התערובת לשקית בישול (מומלץ שקית כפולה) וקושרים היטב במרחק של 2 ס"מ מהתערובת.

3 מחממים מים בסיר לטמפרטורה פושרת, כאשר המים פושרים מכניסים את השקית למים ומבשלים כשלוש שעות על אש נמוכה, שעה וחצי לכל צד.

4 במהלך הבישול משגיחים על כמות המים הרותחים ומוסיפים לפי הצורך, כך שהשק יהיה תמיד בתוך המים.

5 להגשה: מפזרים מלמעלה גרגירי רימון.