צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
תבשיל ירקות עם קציצות
מנה צבעונית ועשירה בירקות ובחלבון, שגם קל להכין, גם טעים לאכול, ואפילו מאוד בריא
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 31/05/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לקציצות:
500 גרם בשר טחון
2 כפות פירורי לחם
1 בצל, קצוץ דק
1/2 כפית תבלין בהרט
כפית כוסברה יבשה
מלח
לירקות:
בצל גדול, חתוך לרצועות
שומר, חתוך לקוביות
450 גרם דלעת (ללא הקליפה), חתוכה לקוביות
2 זוקיני, חתוך לקוביות
כפית תבלין בהרט
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את הבשר עם שאר מרכיבי הקציצות. מעצבים לקציצות כדוריות.
2 מטגנים בסיר את הבצל כ-3 דקות, ומוסיפים את השומר לכ-5 דקות נוספות.
3 מוסיפים את הדלעת, הזוקיני והתבלינים, מערבבים ומניחים את הקציצות מעל הירקות.
4 מבשלים כ-20-25 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!