פז׳ואדה - המתכון שזכה בתואר 'הכי טעים שיש'
נהנים מהמונדיאל הברזילאי? זמן מצוין להתנסות בהכנת הפז׳ואדה, נזיד בריזלאי עשיר עם שפע סוגי בשר ושעועית שחורה לצד אורז, פארופה ועלי מנגולד. והטעם? ניחשתם, אליפות.

אוסובוקו טלה
אוסובקו טלה שמתפרק בפה אחרי בישול איטי אך אינטנסיבי בחום גבוה. לא תאמינו כמה מעט עבודה מצריך כל הטוב הזה.

גולאש הפולני
שכחו כל מה שידעתם על גולאש הונגרי ואמצו לחככם גולאש פולני חם ומזמין, עם בונוס של לביבות תפוחי אדמה אפויות.

פויקה ציידים
את הטעם העמוק של הפויקה מקבלים בעזרת בישול ארוך ואיטי, ירקות שורש, עשבי תיבול ובשר שזקוק לקצת זמן על האש.

סינייה טלה מכוסה בבצק
סינייה אמיתית, מבשר טלה קצוץ ומתובל היטב, כזו שמכוסה בבצק רך ונעים, מכניסים לטאבון. אין טאבון? גם תנור מחומם היטב יעשה את העבודה.

"הכי טעים שיש": כל שישי ב-19:00