מתים על קוסקוס, אבל לא יכולים לשאת את המחשבה על מרק? אספנו עבורכם מתכונים של סלטי קוסקוס, כל אחד עם התוספות וההפתעות שלו. קבלו את מרוקו, גרסת ה-40 מעלות בצל
סלט קוסקוס ים תיכוני. קר אך משביע|צילום: בועז לביא, יחסי ציבור
סלט קוסקוס ופירות יבשים
המרכיבים (4 מנות): 350 גרם קוסקוס מחיטה מלאה 6 תאנים מיובשות 6 משמשים מיובשים 2 כפות חמוציות מיובשות 3 גבעולי בצל ירוק כף עלי נענע קצוצים כף גרעיני חמנייה קלויים 2 כפות שמן זית כתית מיץ מלימון אחד קורט מלח ופלפל שחור גרוס דק
אופן ההכנה:
1. מניחים את הקוסקוס בקערה ומערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית.
2. יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.
3. את הפירות המיובשים חותכים לקוביות קטנות, קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים את יתר החומרים.