קבב ברנג׳י
קציצות בקר עמוסות עשבי תיבול בציר עוף עשיר ומלא טעמים. הסוד? לישה יסודית עד שמתקבלת עיסה אחידה ממנה יוצרים כדורים עגולים ויפים שכיף לאכול.
קציצות בקר וכבש בניחוח קינמון ואניס
התאווה לתבשיל מסוים קשורה בעבותות גם לריח שלו. כשסיר קציצות הבקר והכבש שלכם יתחיל להציף את המטבח בריחות קינמון ואניס, תחיו בשלום עם זמן ההכנה המאתגר.
>> למתכון: קציצות בקר וכבש בניחוח קינמון ואניס
קציצות בשר על קרם ארטישוק ירושלמי
בתפקיד השניצל – קציצות משובחות מבשר אנטרקוט, בתפקיד הפירה: קרם ארטישוק ירושלמי עדין וחלק. בתווך: רוטב מציר ירקות, ערמונים, פטריות וסילאן שישחק לכם באף עד ההגשה שכוללת קצת סבלנות ומעט עבודה.
>> למתכון: קציצות בשר על קרם ארטישוק ירושלמי
קציצות בשר ופירות יבשים
קציצות הן דבר כל כך מכיל שהן מסתדרות נהדר גם גם בחברת פירות יבשים, סילאן, יין וקינמון. לא מאמינים? חצי שעה של עבודה נינוחה ותוכלו לדעת את התשובה.
>> למתכון: קציצות בשר ופירות יבשים
יונתן רושפלד וחיים כהן הכריעו: קבב ממולא פריקי ברוטב גלילי זה הקציצה הכי טעימה שיש
אם תהיתם עד היום על קנקנה של הפריקי, מומלץ לעבור את טבילת האש עם המתכון הבא: קבב עגל ושומן כבש ממולא באותה חיטה קלויה ומסתורית, טובל ברוטב אדום וסמיך ונח על עלי גפן חמצמצים.
>> למתכון: קבב ממולא פריקי ברוטב גלילי
"הכי טעים שיש": כל שישי ב-19:00
מקציצות מזרח אירופאיות ועד קציצות מתוקות עם קישואים: קבלו קציצות נוספות הכי טעימות שיש