שורשי פטרוזיליה ממולאים
הגיע הזמן שנשתמש בשורש פטרוזיליה לעוד משהו מלבד ציר ירקות. שורשים מלאי טעם ממולאים בשר, צנוברים ושוחים ברוטב עם הרבה סלרי ריחני.
למתכון: שורשי פטרוזיליה ממולאים >>
עלי גפן ממולאים
לעלי גפן יש טעם ייחודי, של חמצמצות עדינה וממולאים רק מוציאים מהם את המיטב. מתכון פשוט להכנה למרות מלאכת הקיפול שגם עליה תשלטו במהרה.
בּסַל מַחְשי
ממולאים הם תמיד שמחה גדולה וכשמדובר בבצלצלים מתקתקים במילוי בשר ואורז עם פירות יבשים זה בכלל שיחוק אמיתי.
עלי כרוב ממולאים בדג מוסר וחציל קלוי
עלי כרוב במילוי ים תיכוני מעניין של דג מוסר, חציל קלוי ובתיבול פיקנטי ומוכר.
למתכון: עלי כרוב ממולאים בדג מוסר >>
חיים כהן ויונתן רושפלד הכריעו: הממולא הכי טעים שיש - פלפלונים ממולאים ברוטב חמוץ-מתוק-חריף
פלפלים קטנים ומקורמלים שמולאו בבשר, בצל, כרשה ושלל תבלינים. תוסיפו לזה רוטב עשיר ועשבי וקיבלתם מנה שמחבקת וגם עוקצת כשצריך.
למתכון: פלפלים ממולאים ברוטב חמוץ-מתוק-חריף >>
עוד ב"הכי טעים שיש":
"הכי טעים שיש": כל שישי ב-19:00