לא כל אחד מאיתנו יכול להיות שף מקצועי, ובינינו - גם לא כל אחד צריך, אבל יש כמה טיפים שכולנו יכולים ליישם במטבח. אז נכון, התבשילים עצמם כנראה לא עומדים להשתפר, זה כבר אבוד, אבל חיתוך עגבניות בסטייל, קילוף ראש שום בדקה או הצלפה טובה ברימון - אלה דברים שיכולים להרשים את מי שיצפה בכם בפעולה. וזה עוד לפני שדיברנו על הביצה קשה - מקושקשת.
מחפשים משהו קצת יותר שימושי?
בכל יום שישי חיים כהן ויונתן רושפלד יבשלו את המתכונים הכי טעימים שיש, ויתנו לכם את הטיפים שכל בשלן צריך לדעת על בישול נכון של המרכיבים שכולנו מכירים - מאורז וממולאים ועד לקינוחים שתמיד עובדים.
ובינתיים: הנה כל מה שצריך לדעת על בישול אורז
הכי טעים שיש, שישי ב-19:00