צמתם, ביקשתם סליחה, כיפרתם וניקיתם את הגוף, כיצד מסיימים את זה נכון? מסעדת טריגר, אחת ממסעדות הבשר הטובות בישראל מציע לכם אלטרנטיבה מיוחדת. מיום שנפתחה היא נחשבת להיכל תהילה תל אביבי אליו הקרניבורים עולים לרגל, אז אתם יכולים לסמוך על מה שהיא מציעה לכם. ההצעה כוללת לוותר על הבישול של המנות שנהוג לאכול אחרי הצום. פשוט תבואו לטריגר שתיפתח שעה לאחר צאת יום כיפור ותהנו מתפריט מושלם שמותאם במיוחד לאחרי הצום.

טריגר - 2 (צילום: אסף קרלה)
צילום: אסף קרלה

"טריגר" נפתחה ב-2022 על ידי קבוצת המסעדנות האחראית על מסעדות הפאט קאו וג'אנגו שבנו תפריט אשר מושתת על נתחים מבשר של פרות מזן הולשטיין אותן מגדלים במיוחד עבור המסעדה. הבשר כאן מיושן ומטופל בצורה הכי מקצועית משלב היישון ועד הצליה וכל המנות מוגשות לצד ירקות אורגניים מחוקוק.

היום שף המסעדה בפועל ניסן אלחסוב מציע לכם ארוחת צאת יום כיפור לא פחות ממושלמת. אז מהרו להזמין מקום כי הוא דאג לכם לתפריט שיסגור את הצום ויפתח את השבוע הקצר שבין החגים בצורה טעימה.
טריגר - 3 (צילום: אסף קרלה)
צילום: אסף קרלה

מה בתפריט?
השף אלחסוב הרכיב ארוחה בת 4 מנות שמתאימות בול אחרי הצום: 200 גרם של נתח וואסיו "החרב של טריגר" (119 שקלים), סמאש בורגר ונתח שייטל עסיסי שיספק ביס כיפי של פחמימה בשרנית וקציצת בשר עסיסית (89 שקלים), סלט עגבניות רענן עם בצלצלי שאלוטס ואורגנו בר (45 שקלים) וסלט הקיסר המפורסם של המסעדה שתמיד בא טוב עם כל דבר (56 שקלים).
טריגר - 5 (צילום: אסף קרלה)
צילום: אסף קרלה

ואם לא תספיקו לתפוס את אחד המקומות בארוחה המיוחדת של טריגר, המלצת השף היא לשלב בארוחת סיום הצום בין מנת בשר לא גדולה לבין סלט טרי שיחזיר לגוף את החיוניות וכך תקבלו סעודה מושלמת ולא מכבידה, משביעה ובעיקר מפנקת.

 

פתוחים החל משעה לאחר צאת הצום.

מונטיפיורי 21, 03-9151144, הזמנות דרך טאביט או דרך האתר של המסעדה