אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

מתכון לקנלוני ברוטב רוזה

קנלוני ברוטב רוזה שהולך להיות הג'וקר של שבועות המתקרב: צינורות פסטה במילוי גבינות, מסודרים בשתי קומות ועטופים ברוטב רוזה קטיפתי. רכים, גבינתיים וטעימים בטירוף. רוצים לגוון במילוי? לכו על זה

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 08/05/23 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למלית:

חבילת קנלוני

חצי מכל קוטג' (125 גרם)

כוס וחצי מוצרלה מגוררת

כוס פרמזן מגוררת

מלח ופלפל לפי הטעם

לרוזה:

3 שיני שום כתושות

שמן זית

קופסת רסק עגבניות (210 גרם)

כוס פרמזן מגורר

כוס וחצי מים

כוס שמנת מתוקה

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית. ממלאים את הקנלוני בתערובת הגבינות (אפשר עם צנתר זילוף).

>> עוד מתכונים לשבועות

2 משמנים היטב תבנית אפייה ומסדרים את הקנלוני הממולאים אחד לצד השני בשתי קומות.

3 מחממים תנור ל-180 מעלות.

3 מכינים את הרוטב: מטגנים שום בשמן זית, מוסיפים רסק וממשיכים לטגן עוד כדקה. מוסיפים מים, שמנת, פרמזן ותבלינים וממשיכים לבשל עוד 5-6 דקות. 

4 יוצקים את הרוטב מעל לקנלוני ומכניסים לתנור ל-40 דקות.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!