אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

פשטידת פסטה וגבינות

פשטידת פסטה וגבינות שסוגרת מנה לחג, ובכל יום אחר סוגרת ארוחה זריזה וטעימה במעט עבודה והשקעה. בסך הכל מבשלים פסטה, מסננים ומערבבים עם מלא גבינות טעימות ו-2 ביצים. קל, מהיר וטעים - לאמץ לחג לחיים

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 22/05/23 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 42 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי חבילת פסטה מכל סוג (250 גרם)

200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

100 גרם שמנת מתוקה

100 גרם פרמזן מגוררת

2 שיני שום כתושות

2 ביצים

40 גרם חמאה מומסת

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2 מחממים תנור ל-180 מעלות.

>> עוד מתכונים לשבועות

3 כשהפסטה מסוננת ומצוננת, מערבבים עם כל יתר החומרים ומעבירים לתבנית.

4 אופים כחצי שעה. 

פשטידת פסטה וגבינה (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
פשטידת פסטה וגבינה|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

בתיאבון!