אוכל
צילום׃ דניאל לילה, על השולחן

פסטה מוקפצת בפרובנסל של בולגרית

פסטה במחבת עם פירורי לחם וצנוברים בשביל הקראנצ', שום ופטרוזיליה בשביל הטעם והרבה גבינה בולגרית בשביל שיהיה מעולה

רות אוליבר | על השולחן | פורסם 08/05/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

250 גרם פסטה קצרה (עדיף כזו שעשויה מבצק עם ביצים)

5 כפות שמן זית

3 שיני שום קצוצות

4 כפות גדושות פירורי לחם

50 גרם צנוברים קלויים

1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

250 גרם גבינה בולגרית

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח לדרגת אל-דנטה ומסננים.

2 מחממים שמן בווק. מוסיפים שום, פירורי לחם ואת הפסטה ומקפיצים 4-3 דקות. מוסיפים צנוברים ופטרוזיליה ומקפיצים עוד דקה. מוסיפים מלח, פלפל שחור ובולגרית מפוררת. מקפיצים עוד דקה ומגישים מייד.

גיוונים:• מוסיפים קוביות חצילים מטוגנות.• מחליפים את הפטרוזיליה בבזיליקום.• מוסיפים קוביות זוקיני מטוגנות וכף שמיר קצוץ.• מוסיפים עגבניות מיובשות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות