אוכל
צילום׃ דן לב, גד, מחלבות גד

קדאיף עם קרם מסקרפונה ופיסטוקים

קינוח קל ומהיר מעלי קדאיף, מסקרפונה ופיסטוקים

| באדיבות מחלבות גד | פורסם 20/05/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

עלי קדאיף (יש באריזה קפואה)

מי התערובת:

100 גרם חמאה

50 גרם סוכר

קינמון

קורט ציפורן

לקרם מסקרפונה:

2 גביעים (500 גרם) של מסקרפונה

750 מ"ל שמנת מתוקה 38%

200 גרם אבקת סוכר

מקל וניל

גרידה מחצי לימון

לקישוט:

150 גרם פיסטוקים קלופים וקלויים

גרידת לימון ותפוז

אופן ההכנה:

1 ממיסים מי תערובת: 100 גרם חמאה עם 50 גרם סוכר. מורחים את מי התערובת בעזרת מברשת על עלי הקדאיף. מפזרים קינמון  וציפורן ואופים ב-150 מעלות עד להזהבה.

2 מקציפים את השמנת כאשר מתחילה להתקשות מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קצף אוורירי מעבירים לקערה. מקציפים את המסקרפונה עם תוכן מקל וניל וגרידת הלימון ומקפלים את השמנת לתוך המסקרפונה. מעבירים לשק זילוף ומעבירים למקרר לכמה שעות להתייצבות.

3 מרכיבים את המנה: כשעלי הקדאיף הצטננו, שמים באמצעות השק זילוף קצת מהקרם ומעליו לפני ההגשה  מפזרים פיסטוקים ומעט קליפות לימון או תפוז.