אוכל

עוגת גבינה בקערה

בואו נגיד את זה ככה: אם אתם צריכים לבחור מתכון אחד לשבועות - זה המתכון: מצרכים זמינים, מעט עבודה ותוצאה פשוט יפה. אנחנו הכנו את עוגת הגבינה הזו בפעם הראשונה לפני שבוע, ומאז אנחנו לא יכולים להפסיק

דן סרור | mako אוכל | פורסם 06/06/19 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 334 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

שרוול פתי בר באיזה טעם שאוהבים (או עוגיות לוטוס)

100 גרם חמאה

2 מכלי שמנת מתוקה להקצפה

חבילת אינסטנט פודינג וניל

שליש כוס סוכר

2 קופסאות גבינה לבנה (500 גרם ביחד)

חצי כפית גרידת לימון

אופן ההכנה:

1 ממיסים את החמאה ומרסקים את הביסקוויטים. מערבבים, מפזרים בתבנית מרופדת נייר אפייה ומזהיבים כ-8 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות. מוציאים ומצננים.

>> עוד המון מתכונים לעוגות גבינה

>> וכל המתכונים לשבועות

2 מקציפים את השמנת עם האינסטנט פודינג והסוכר. מקפלים פנימה את הגבינה ואת גרידת הלימון.

3 מרכיבים את העוגה בקערה שקופה בינונית - שכבת פירורים, שכבת גבינה, שכבת פירורים, שכבת גבינה ולסיום שכבת פירורים נוספת. הכי נוח לעשות זאת באמצעות שק זילוף. אם אין שק זילוף בבית - מוותרים על שכבת הפירורים הראשונה ומתחילים עם שכבת גבינה. מפזרים עליה פירורים ומכניסים לקירור של כ-15 דקות לפני שכבת הגבינה הבאה (כדי שהגבינה והפירורים לא יתערבבו). מסיימים עם שכבה של פירורים.

>> והנה מתכון חובה לעוגת גבינה של פעם

4 מעבירים להתייצבות במקרר ל-3 שעות לפחות, ועדיף ללילה.