אוכל
צילום׃ רן בירן, מסעדת אגאדיר

עוגת גבינה ממסעדת אגאדיר

ציפוי שוקולד לבן ופירות יער

| מסעדת אגאדיר | פורסם 02/11/09 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 146 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

לבסיס

100 גרם חמאה

200 גרם קמח

100 גרם סוכר

למלית הגבינה

700 גרם גבינת שמנת 30% שומן (אפשר להשתמש גם בגבינה 9% שומן)

60 גרם סוכר

6 ביצים

100 גרם שמנת מתוקה

250 גרם שוקולד לבן

לציפוי

80 גרם שמנת

160 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:

הכנת הבצק 1 מערבבים את כל חומרי הבסיס במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק. 2. מהדקים על תחתית תבנית שמרופדת בנייר אפיה ומקררים למשך חצי שעה.

הכנת המלית 1 מחממים תנור ל-140 מעלות 2. מערבבים במיקסר את הגבינה והסוכר מוסיפים את הביצים אחת אחת. 3. מחממים שמנת ושופכים על השוקולד, מערבבים לתערובת חלקה. 4. מוסיפים את השוקולד לגבינה. 5. מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים. 6. שופכים את מלית הגבינה לתבנית עם הבסיס ואופים למשך 50 דקות, עד שפני העוגה מזהיבים קלות. 7. מקררים לפחות 4 שעות במקרר.

הכנת הציפוי 1 מחממים שמנת ושופכים על השוקולד 2. מערבבים ומצפים בצורה אחידה.

אפשר להגיש עם פירות יער טריים

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות