אוכל
צילום׃ דניאל לילה, mako אוכל

פשטידת 5 מרכיבים

לפעמים רוצים לתקתק פשטידה. אין חשק למשהו מסובך, אין זמן ללכת לקניות. את מתכון הפלא הזה אתם הולכים לזכור בעל פה: בוחרים איזה ירק שאוהבים, מוסיפים לתערובת, וזהו. באמת, זה הכל. לכו לנוח, נקרא לכם לאכול

שי-לי ליפא | מחלבות גד | פורסם 10/05/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

2 כוסות ירק – גרעיני תירס, פרחי ברוקולי, פרוסות של סלק, בטטה, קישואים או זוקיני, עלי תרד ועוד

2 ביצים

1 כוס חלב

1 כוס קרוטונים קטנים מתובלים

1 כוס פקורינו מגוררת

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-190 מעלות.

2 מערבבים את הביצים עם חלב, קרוטונים ופקורינו. אם רוצים מתבלים במלח ופלפל, בדרך כלל הקרוטונים המתובלים מעניקים מספיק טעם לתערובת.

3 מסדרים את הירקות בכלים אישיים משומנים ויוצקים עליהם מתערובת הביצים והגבינות.

4 אופים 25-20 דקות או עד שהתערובת תופחת, מזהיבה ומתייצבת. מגישים מיד.

סטיילינג: עמית פרבר

ספרו לנו עם מי אתם עושים את הגד, ותוכלו לזכות בחופשה חלומית!

>> לכל מתכוני שבועות