אוכל
צילום׃ עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

פאד סיו: מוקפץ של מסעדת טייגר לילי

פאד סיו היא מנה מהירה של עוף וירקות מוקפצים ברוטב של סויה, דגים וצדפות. בואו לראות איך מכינים את זה טעים כמו במסעדה

יניר גרין | מסעדת טייגר לילי | פורסם 17/07/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם אטריות אורז רחבות

1 חזה עוף, חתוך לנתחונים

מעט שמן

1 כפית שום כתוש

2 ביצים טרופות

חצי כוס בצל ירוק, קצוץ לטבעות

כוס כרוב סיני, קצוץ גס

חצי כוס ברוקולי (פרחים קטנים)

לרוטב:

3 כפות רוטב דגים

2 כפות רוטב סויה

2 כפות סויה שחורה (אפשר להמיר בסויה רגילה)

2 כפות רוטב צדפות

2 כפיות סוכר

קורט פלפל לבן

אופן ההכנה:

1 משרים את האטריות חצי שעה במים פושרים, ומסננים.

2 מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס.

3 מקפיצים את השום והביצים בשמן בווק חם מאוד. מערבבים כל הזמן. מוסיפים את הירקות והעוף וממשיכים להקפיץ.

4 כשהירקות חצי רכים מוסיפים את האטריות המסוננות ואת הרוטב. ממשיכים להקפיץ עד לצמצום כמעט מלא של הרוטב.

5 מגישים עם לימון.

* המתכון באדיבות מסעדת טייגר לילי

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!