אוכל
צילום׃ יונתן בלום, יחסי ציבור

הפיליפינית החריפה של ג'ירף

ביקשנו, התחננו, ולבסוף הצלחנו: קבלו את המתכון למנה הכי טעימה של מסעדת ג'ירף

| מסעדת ג'ירף | פורסם 29/06/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 495 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

חצי חבילת אטריות ביצים (300 גרם), מבושלות לפי הוראות היצרן
מעט שמן לטיגון
חצי כוס חזה עוף פרוס לרצועות (135 גרם)
1 כפית ג'ינג'ר כתוש
1 כפית שום כתוש
רבע כוס מקלות בצל ירוק (30 גרם)
150 מ"ל ציר עוף
150 מ"ל חלב קוקוס
2 כפות מחית קארי אדום
חצי כפית מלח
1 כפית סוכר
1 כף בוטנים מטוגנים גרוסים
1 כף בוטנים מטוגנים שלמים
עלי כוסברה לקישוט

אופן ההכנה:

1 מטגנים על להבה גבוהה בווק עם מעט שמן את העוף, הג'ינג'ר, השום והבצל הירוק.

2 מוסיפים את מרק העוף וחלב הקוקוס, וגם את הקארי, המלח, הסוכר ושני סוגי הבוטנים.

3 מצמצמים את הרוטב על האש במשך דקה, ומוסיפים את האטריות.

4 מקשטים בעלי כוסברה טריים.