רק בישרנו לכם בשבוע שעבר על הטעמים החדשים שהשיקו חברינו היקרים בן אנד ג'ריס, והנה עוד חדשות משמחות לכל אוהבי הגלידה הנאמנים שעונות השנה המתחלפות לא מהוות עבורם מכשול.
האגן דאז, שבדומה לבן אנד ג'ריס השיקה גם היא בשנה שעברה סדרת גלידות טבעוניות ללא חלב (רק שבמקום להשתמש בחלב שקדים, החליטה להשתמש בקרם קוקוס, שוקולד וחמאת בוטנים להעשרת הטעמים הטבעוניים), הוציאה כמה טעמים חדשים ומסקרנים בטירוף, שכולנו תקווה כי יעשו עלייה בקרוב מאוד לארץ הקודש.
במסגרת סדרת הטריו-קריספי שלה השיקה האגן דאז שלושה שילובים חדשים, שעוד לא הצלחנו להחליט איזה מהם מפתה אותנו יותר: הראשון והחמצמץ מביניהם - לימון, פטל ושוקולד לבן; השני השוקולדי – קוקוס, קרמל ושוקולד; והשלישי החלבי – וניל, קרמל ושוקולד לבן. בכל שלושת הטעמים ישולבו שבבי שוקולד ושכבות דקות של רטבים מרוכזים.
השניים האחרונים, והמגרים במיוחד, אם תשאלו אותנו, הם ריבועי עוגיות הגלידה, סוג של גלידונית משודרגת, והם מושלמים למי שמעדיפים שלגון או גלידה אישית על חפירה בפיינט: מדובר בעוגיית שוקולד וגלידה מצופות בשוקולד, גרסה אחת עם גלידת וניל והשנייה עם גלידת ריבת חלב ופסי קרמל.
אם במקרה נציגי החברה קוראים את הכתבה, אנא ראו זאת כקריאה נרגשת של העם בציון שרק משתוקק להניח את ידיו על העוגייה הזאת, וכמה שיותר מהר.