קרניבורים ישראלים מכירים היטב את מסעדת דוניה רוסה בכפר האומנים עין הוד, ויודעים להעריך את הבשר שמוגש בה. לשמחתם של אותם חובבי בשר אדוקים, אנשי המסעדה החליטו לאחרונה להתרחב ולפתוח את דיינר רוסה - דיינר באווירה משוחררת יותר ממסעדת האם, שיגיש ארוחות בוקר, צהריים וערב, אבל ישמור על הצביון המקורי של המסעדה.
גם בדיינר, בדיוק כמו במסעדת האם, שמים דגש מיוחד על הבשרים, אבל במקום נתחים תמצאו בו המבורגרים איכותיים (שמצטרפים גם הם לשגעת ההמבורגרים הישראלית). בין ההמבורגרים (לצד האפשרויות הסטנדרטיות וגם המבורגר טבעוני): קציצה על בסיס בשר מעושן בוויסקי בתוספת איולי וויסקי מעושן, אווז, ביצת עין, אמנטל, בצל מטוגן, חסה, עגבנייה וחמוצים (60 שקלים) והמבורגר מעורב של בשר כבש ועגל עם איולי פפריקה מעושנת (50 שקלים).
מה עוד בתפריט? כריכים בשריים בסגנון אמריקאי כמו כריך סלופי מבשר טחון עם פלפלים, בצל, צ'ילי, עגבנייה, שום, חסה ואיולי פפריקה מעושנת (30 שקלים); כריך רוסטביף ביתי עם איולי וויסקי, עלי רוקט, עגבנייה ובצל סגול (45 שקלים); וכריך עוף בתוספת פרמזן, מלפפון חמוץ, חסה, עגבנייה ובצל סגול (35 שקלים). את הקו המושחת ממשיכים קינוחים כמו קרם בננה עם קרמבל לבן, בננה, ריבת חלב וגלידה (20 שקלים) וקוקידיינר בממלכת השוקולד - קינוח שוקולד עם קרם נוטלה, קוקילידה, קרם מלוח, כדורי שוקולד וקציפת קקאו (20 שקלים).
כרגע המקום נמצא בתקופת הרצה כך שהמטבח נפתח בשעה 9:00 ופועל בכל ימות השבוע עד השעה 17:00 בלבד. בהמשך צפויות להתרחב שעות הפעילות והמקום יגיש אוכל בין השעות 7:30 ל-22:00.
דיינר רוסה. צומת כרם מהר"ל (מתחם דור אלון). ראשון עד שבת 07:30-22:00. 073-7514593. לא כשר