השנתיים האחרונות עשו חסד עם חובבי העוף המטוגן בישראל, אחרי שנים של שממה בענף, והמגמה נמשכת: ממש עכשיו נפתחת במרכז תל אביב מזללת עוף מטוגן חדשה בשם הולי צ'יקנס, שמשלבת בין שתי אהבות - עוף מטוגן טרנדי ורוטיסרי קלאסי. על המקום אחראי תומר סוויסה, שחזר מארה"ב עם הפנטזיה לפתוח מקום כזה בדיוק. 

מתכונים לפסח

המקום החדש נמצא בפינת הרחובות קפלן ואבן גבירול, ומטרתו להוות אלטרנטיבה לשלל ההמבורגריות והפיצריות שסביבו, עם אופציה מעט אחרת. בהולי צ'יקנס יגישו לכם מבחר וריאציות על עוף - כזה שטוגן בציפוי כפול של תערובת קמחים ותבלינים, בלחמנייה או בבאקט, בתוך כריך או בגרסה הצלויה.

הולי צ'יקנס תל אביב  (צילום: גיל אבירם,  יח
בכריך או בבאקט |צילום: גיל אבירם, יח"צ
הולי צ'יקנס תל אביב כנפי עוף  (צילום: גיל אבירם,  יח
הולי צ'יקנס תל אביב כנפי עוף |צילום: גיל אבירם, יח"צ

בין המנות בתפריט: באקט עם כנפיים ושוקיים (39 שקלים) וקוביות עוף בציפוי פריך (38 שקלים) לצד רטבים כמו חלפיניו דבש, רוטב טרטר או רוטב ברביקיו; קריספי צ'יקן בורגר עם ארוגולה, קולסלאו, מיונז, קטשופ, מלפפון חמוץ, עגבנייה ובצל סגול (54 שקלים), לצד תוספות כמו ביצת עין, בצל מטוגן, פטריות מוקפצות או גבינת צ'דר טבעונית; סיגר במילוי של תערובת פרגית עם טחינה ומטבוחה (46 שקלים); עראייס במילוי של פרגית וטחינה עם פטרוזיליה (46 שקלים); כריך עם שניצל, פירה ומטבוחה (48 שקלים); כריך בלחמנייה מהטאבון עם חזה עוף וקולסלאו (48 שקלים); וסלט קיסר עם קוביות חזה עוף (52 שקלים).

הולי צ'יקנס פתוח בימים ראשון עד חמישי מהשעה 11:00 ועד 23:00, ובימי שישי מ-10:00 ועד 15:00. המקום כשר, כך שאינו מכין את העוף המטוגן בגרסה המוכרת, המושרית במוצרי חלב, ואי לכך פיתח טכניקה ייחודית (וסודית) לטיגון העופות במעטפת פריכה. 

הולי צ'יקנס. אבן גבירול 20 (פינת קפלן 1), תל אביב. 054-3992399

שמעתם על עוד מקום חדש ומעניין? ספרו לריטה באינסטגרם