פלאפל עולמי ברשת פלאפל בריבוע
רשת פלאפל בריבוע משיקה מהלך ראשון מסוגו בישראל אשר לוקח את המאכל המיתולוג למסע סביב העולם. המהלך החדש, תחת השם "פלאפל עולמי", יציג 4 מנות קונספט חדשות, פרי ידו של השף אביב משה, השואבות את השראתן ממטבחי העולם ובעלות אינטרפרטציה מקורית למנת הפלאפל המוכרת. מנות הפלאפל החדשות יתבססו על ריבועי הפלאפל המוכרים של הרשת וישודרגו בתוספות שונות בהתאם לקונספט של המנה. בין מנות הפלאפל החדשות: פלאפל תאילנדי - פיתה עם גראם מסאלה, סלט פלפלים עם ג'ינג'ר, בוטנים, גפרורי שקדים סויה וסילאן, טופו מוקפץ, ויניגרט קארי ירוק כוסברה וריחן; פלאפל יווני - פיתה עם זעתר ושומשום, סלט חצילים עם פלפל קלוי בצל ומלפפון כבוש, רוטב צזיקי עזים, עלי גפן חמים, רוקט ושמן זית; פלאפל איטלקי - פיתה עם עגבניות מיובשות בשמן זית, עגבניות שרי, פלפלים קלויים, בייבי מוצרלה, פסטו, צנוברים, בזיליקום וארטישוק צעיר; ופלאפל אמריקאי - פיתה עם פלפל חלפיניו, ברביקיו חרדל, חסה אייסברג, בצל סגול, עגבניה טרייה, מלפפון כבוש וטבעות בצל. המנות יימכרו במחיר אחיד של 26 שקלים.
טורקי בנמל: חנות קונספט לקפה שחור, תל אביב
חנות טורקי בנמל תיפתח בנמל תל אביב ותפעל שבוע אחד בלבד בתאריכים: 13-19/6/17 בין השעות: 11:00 ל-22:00 בנמל תל אביב. החנות תציע מגוון מוצרים כמו כמו כוסות קפה טורקי, כפיות בגדלים מיוחדים, פינג'אנים, פק"לי קפה, סנדלי שורש, מוצרי לדרמן, גיטרות ועוד. כמו כן, במהלך כל האירוע יוגש קפה טורקי מבושל על חול – ללא תשלום. בחנות עצמה יוכלו המבקרים לקבל כוס קפה עם חריטה מיוחדת לבחירתם, כפית שמתאימה בדיוק לכמות הקפה וגלידת קפה טורקי מתוצרת וניליה ב-10 שקלים.
מסימיליאנו מתארח בחנות הפיצות Via Rustico, תל אביב
חנות הפיצות ויה רוסטיקו תארח לשלושה ימים בין ה-28.6-26.6 (ימים שני-רביעי) את זוכה מאסטר שף מאסימיליאנו די מטאו שיכין פיצות בהשפעת מאכלים מהעולם כמו: יפן : פיצת סשימי – אבוקדו, טוביקו, איולי ווסאבי, סלמון, צנון וצלפים. מקסיקו: פיצה בורטיו –עגבנייה, רוטב צ'יפוטלה מעושן, תירס, פלפל חלפניו, כוסברה, וגבינת צ'דר. ארה"ב: פיצה סלופי ג'ו – בשר טחון מטוגן, גבינה, קטשופ, וחזה אווז. ישראל: פיצה סביח – ביצה קשה, חציל מטוגן, תפוח אדמה, פטרוזיליה, רוטב עמבה וטחינה.אוסטריה: פיצה שטרודל תפוחים – תפוחים מקורמלים, צימוקים, קינמון, קצפת ואבקת סוכר.
ויה רוסטיקו. קלמן מגן 3, שרונה מרקט, תל אביב
סיור האוכל של נספרסו הינו סיור קיצי שנותן הצצה לטעמים של קולינריה קרה, החל מהגשה מקורית של סביצ'ה על לחם פרנה ועד גלידה שחורה. הסיורים יתקיימו בתל אביב בשבוע שבין ה-18/06 עד ה-23/06, ובירושלים בשבוע שבין ה-27/06 ועד ה-30/06. הסיורים יכללו יכללו חוויה קולינרית הכוללת מגוון של מנות ונקודות עניין המותאמות לימי הקיץ. הסיור נעשה באופן עצמאי על ידי המשתתף באמצעות האפליקציה שמנחה אותו עם מפה למעבר בין נקודת עניין אחת לשנייה. עלות הסיור הינה 100 שקלים לנרשמים (ו-50 שקלים לחברי נספרסו) באתר נספרסו.
סניף חדש לפיצה האט במתחם האאוטלט עופר בילו סנטר
מתחם האאוטלט עופר בילו סנטר, מקבוצת קניוני עופר, מרחיב את תמהיל המסעדות הפועלות בו ופתח השבוע סניף חדש של רשת של פיצה האט. מעבר לישיבה במקום, הסניף יספק לתושבים באזור משלוחים עד הבית. הסניף יפעל 7 ימים בשבוע.
קפה לולו הופך למסעדת אוכל ביתי, תל אביב
לאחר 13 שנים, לולו קפה ממתחם בזל בתל אביב משנה קונספט והופך מבית קפה-פטיסרי לבית אוכל ביתי בשם מאמא לולו. בין המנות החדשות בתפריט: פול מדשש – מסבחה עשויה מפול מצרי עם כמון וחריף (18 שקלים), פילה מטיאס עם שמנת חמוצה ובצל סגול (28 שקלים) ו-לביבות ערוק עם עוף פטרוזיליה, טחינה ובצל (32 שקלים). במנות העיקריות ניתן לבחור ממגוון תבשילים שמוגשים עם תוספת חמה לבחירה, כמו קציצות עוף עם במיה ומנגולד (46 שקלים) ורינקס תפו"א עם בצל מטוגן (48 שקלים) קובה סלק טבעוני (48 שקלים), ארטישוק ממולא בשר (48 שקלים) ועוד.
מאמא לולו, אלקלעי 5, תל אביב. 03-6020805
1+1 על כל מנות הספיישל ברשת ג'פניקה
רשת ג'פניקה יוצאת במבצע מיוחד לרגל יום הסושי הבינלאומי שיחול ב-18.6.17. ביום זה ייהנו לקוחות הרשת ממבצע של 1+1 על כל מנות הספיישל סושי של הרשת, ללא הגבלה על כמות ההטבות הניתנות לסועד.ההטבה תינתן בכל סניפי ג'פניקה ברחבי הארץ בישיבה במקום בלבד.
מסעדת מול ים חוזרת לערב מיוחד, הרצליה
מסעדת מול ים המיתולוגית חוזרת לערב חד פעמי (ובמתכונת כשרה) לרגל השקת מתחם ה- Live Cooking של חברת GAGGENAU ישראל, בהרצליה פיתוח. המתחם הינו מטבח פעיל בו ניתן יהיה לבצע הדגמות של יכולות מוצרי החשמל, הדרכות על תפעול המוצרים השונים והפגנת היכולות שלהם, ואירועים אינטימיים לאדריכלים ומעצבי פנים. במהלך האירוע יבשל השף יורם ניצן את מנות הדגל שכיכבו במסעדה המיתולוגית "מול ים" וייתן להן אינטרפרטציה כשרה ומעניינת.
מסיבת השמפנייה הגדולה של Moet, תל אביב
ה-17 ליוני הוא היום בשנה בו נחגגים ה-Moët Moments; מואט ושנדון יצרו יום מיוחד שיאסוף יחדיו אלפי אוהבי מואט לחיות את הרגע ל-24 שעות ב-80 מדינות; מניו זילנד ועד תל אביב. כאן בישראל יחגגו את היום מהבוקר עד הלילה במספר נקודות בחרבי תל אביב; מסעדת דלאל, הגזיבו, והקאליפסו.
לפרטים נוספים
עסקיות צהריים חדשות בטייגר לילי שרונה מרקט, תל אביב
במסגרת הארוחות העסקיות החדשות של טייגר לילי יוכלו הסועדים להזמין כל מנה עיקרית שיבחרו מהתפריט וליהנות מאחת מהמנות הראשונות הבאות, במסגרת המחיר של המנה העיקרית וללא תוספת תשלום: אגרול – 2 אגרולים במילוי אטריות שעועית, נבטים וירקות; סאטה – 3 שיפודי עוף ברוטב קארי תאילנדי, חלב קוקוס ובוטנים; פי גאי – כנפי עוף פריכות בתבלינים תאיים; יאם וון סן – סלט אטריות שעועית עם בצל סגול, בצל ירוק, סלרי, עגבניות שרי, כרוב סיני, כוסברה, בוטנים ומיץ לימון עם עוף או טופו; או יאם טואה – סלט שעועית ירוקה עם בצל סגול, משחת צ'ילי, שבבי קוקוס קלוי, נענע, קריספי שאלוט, חלב קוקוס, ביצה קשה מעל ועוף או טופו.
את כל יתר המנות הראשונות ניתן יהיה להזמין בעלות של 22 שקלים.
טייגר לילי שרונה מרקט. קלמן מגן 3, תל אביב. 1-700-70-70-97
יום הסושי הבינלאומי ייחגג ברחבי העולם ביום ראשון ה-18.6, וכך גם בישראל ובמסעדת מינה טומי שתחגוג את היום היפני בספיישל All you can eat sushi. החל משעה 18:00 כל סועד שיישב במסעדה יוכל להזמין כמה רולים של סושי שרק יוכל לאכול תמורת 69 שקלים.
מותג הפטיסרי והבייקרי MIMI מתרחב, הוד השרון
מותג הפטיסרי והבייקרי השייך למסעדת NONO האיטלקית שבהוד השרון, מתרחב ויפתח לאחר שיפוצים. המקום יתפרס על פני 120 מ"ר ויכלול כ-70 מקומות ישיבה. בנוסף, ליין המוצרים האיטלקיים יורחב ויציע לראשונה סקיאצ'טות (מאפה בצק עלים במילויים שונים), פוקצ'ות, פיצות אלטליו ומבחר מצומצם של סלטים שיתווספו למגוון רחב של מאפים, עוגות, עוגיות, לחמים, גלידות איטלקיות ומוצרי קונדיטוריה ייחודים.
MIMI. ז'בוטינסקי 2, הוד השרון. 09-9662239
סלסילת פיקניק חדשה בבנדיקט
רשת בנדיקט משיקה סלסילת פיקניק חדשה המורכבת מארוחת בוקר זוגית. מחיר סלסלת הפיקניק הוא 215 שקלים וניתן יהיה להזמינה בכל ימות השבוע בין השעות 8:00-23:00. הסלסילה כוללת בין השאר: 2 מיני בייגל טריים ומוכנים לאכילה אחד עם סלמון ושמנת וואסבי והשני עם אבוקדו, פריטטה ספרדית עם שלל ירקות העונה, 3 מיני קרואסונים טריים מהמאפייה, סלט קיסר טרי, סלט תפוחי אדמה, שיפודי ירקות ועוד.
להזמנות: 054-2334974
הבאבל וופל מגיע לסניף לה גופרה ברמת ישי
הבאבל וופל מגיע לסניף רמת ישי של רשת לה גופרה עם בלילה סודית הנאפית בתבנית מיוחדת שיוצרת את טקסטורת ה"באבלס", ומוגשת עם רטבי שוקולד לבחירה, שתי תוספות מתוך 35 תוספות (סוגי שוקולד שונים, אגוזים, עוגיות פירות) וכדור גלידה. מחיר הבאבל הוא 39 שקלים.
לה גופרה. מתחם הסטריט מול, אזור התעשייה רמת ישי. 04-6360061
ארוחה מיוחדת לכבוד חודש צום הרמדאן במסעדת ביילסאן, עכו
מסעדת ביילסאן בלב העיר החדשה בעכו תקיים במהלך כל חודש יוני, חודש צום הרמדאן, ארוחה מיוחדת לפתיחת הצום. השף מאהרן פארס רקח שני תפריטים מיוחדים ומסורתיים המתאימים בדיוק לשבירת הצום וכוללים צלחת מרק, 10 סוגי סלטים, מנה עיקרית לבחירה ותוספת לבחירה.
ביילסאן. בן עמי 19, עכו. 04-8550959
פסטיבל יין במסעדת תל יצחק
מסעדת תל-יצחק, המגישה תפריט ים-תיכוני מקומי, פותחת את עונת הקיץ עם השקת חצר המסעדה בפסטיבל יין. הפסטיבל יתקיים במשך שבוע בין התאריכים 18.6.17 – 23.6.17 , בכל יום החל מהשעה 17:00 וביום שישי בין השעות 12:00 – 18:00. בשעות אלו יוצבו עמדות יין שונות ברחבי החצר רחבת הידיים, והסועדים יוכלו ליהנות ממבחר של 12 יינות משובחים של יקב רמת הגולן. לצד תפריט היין הרגיל המוגש במסעדה, כל לקוח יוכל לשלם 72 ₪ בלבד, תמורתם יקבל כוס יין אותה יוכל למלא באופן חופשי בעמדות היין השונות.
תל יצחק קיטשן גארדן. בכניסה לקיבוץ תל יצחק, 09-7411110
ערב ספרדי באגתה, תל אביב
ביום חמישי הקרוב (15.6), החל מהשעה 19:00, תקדיש מעדניית אגתה ערב שלם לספרד. במהלך הערב הספרדי יגיש המטבח מגוון טאפסים כמו טוסטאדה קון אנצ'ואס; טוסטאדה קון סרדינס; פיקדייו דה אטון; שקדי מרקונה; סלט שעועית לימה עם עגבניות ואנשובי; ארוז קון לצ'ה; גבינות כמו מנצ'גו (גבינת כבשים חצי קשה); קסו אל וינו (גבינה שטופה ביין אדום); קסו דה קאברה קון רומרו (עיזים מצופה רוזמרין); רולו דה קאברה (גבינת בושה ספרדית); קסו אן אסייטה (גבינת צאן בשמן זית) ונקניקים כמו חמון סראנו וסלצ'יצ'ון אספניול.
אגתה. ראול ולנברג 24, מגדלי זיו, רמת החייל, תל אביב. 03-5757901
תפריט קיץ חדש בגריג, תל אביב
מסעדת גריג התל האביבית פותחת את הקיץ עם תפריט חגיגי שיכלול מנות כמו קוביות דג נא עם מלון, ענבים ירוקים, מנטה וויניגרט מי זהר (70 שקלים); פרוסות דג ים עם מלפפון, עלי צלפים, ויניגרט ארוגולה וגבינה מלוחה (70 שקלים); ברוסקטה קלאמרי עם חמאת עגבניות, ארוגולה וגבינת המאירי (65 שקלים); מרק קר של חומוס וזעפרן עם ירקות בטמפורה (50 שקלים); קפלטי ריקוטה ולימון (55 שקל); ושקדי טלה עם קסולה עגבניות, חמאת לימון וטרגון (95 שקלים). בנוסף, המקום יגיש בשבת בצהריים את בראנץ' ה-Garrigue סטייל, שמציע פתיחת שולחן ב-30 שקלים לסועד בהזמנת מנה עיקרית שגם כוללת מנת לחם ושישה פתיחים.
גריג. אחד העם 15, תל אביב. 052-3022272
אירזומי. אסייתית חדשה בראשון לציון
שחקנית חדשה בענף המסעדות האסייתיות בישראל; הכירו את אירזומי ביס פלאנט ראשון לציון. על האוכל כאן אמונה השפית סוואלי אלדר ועל תפריט הסושי אמון הסושי שף מידן סיבוני. אז מה אפשר לאכול כאן? מרק טום יאם קונג עם שרימפס, עוף או טופו, קפיר ליים, למון גראס, גלנגל, מיץ לימון, צ'ילי וחלב קוקוס (65 שקלים); אנטיאס מגולגל ובתוכו רצועות צנון, שמן שומשום, טוביקו שחור, ואיולי יוזו (59 שקלים); מנת גאי פאד מט מאמאונג - חזה עוף בטמפורה עם צ'ילי ורוטב צדפות, גמבה, בצל, בצל ירוק, וקשיו (65 שקלים), ופלה טוד סמרוט - דניס שלם מטוגן, מוגש על רוטב קארי אדום וחלב קוקוס, כוסברה ובצל ירוק (99 שקלים).
אירזומי. יס פלאנט ראשון לציון. 03-6746796. לא כשר
יום הסושי הבינלאומי ברשת אושי אושי
לכבוד יום הסושי הבינלאומי, כל סניפי רשת אושי אושי (22 סניפים) יציעו לקהל הרחב מבחר של 10 קומבינציות מיוחדות. הקומבינציות כוללות מגוון שילובים של רולים, ניגירי, סשימי ועוד (44-159 שקלים). לאלה שמעדיפים לחגוג את היום קצת אחרת, מציעים באושי אושי מגשי אירוח. אם תרצו לחגוג ממש בגדוול, תוכלו לרכוש את מגש הקומבו גרנדה הכולל מעל 100 יחידות של סושי ומשלב בין מאקי, ניגירי, סנדוויץ סושי ורולים מיוחדים. כמו כן, במהלך אותו יום אושי אושי תתגייס למען חיילי צה"ל עם משלוחים בהפתעה בנקודות שונות ברחבי הארץ.
לפרטים נוספים
עסקיות חדשות בגריל 206, פתח תקווה
לרגל ימי הקיץ, מסעדת 206 גריל בר משיקה ארוחות עסקיות חדשות אשר זמינות במשך כל היום במחיר מיוחד של 206 שקלים. הארוחות מותאמות להרכבים שונים של סועדים, ובנוסף, לצד העסקיות יוגש גם תפריט אלכוהול משודרג ומוזל. הארוחות מוצעות בימים ראשון עד חמישי במהלך כל היום.
206 גריל בר. השחם 30 פתח תקווה. 8206*
דייגו סאן VS הדוסה בר, תל אביב
אנשי הדייגו סאן מכריזים על מסורת חדשה במסעדה במסגרתה הם יארחו בתי אוכל אהובים שיתמודדו בקרבות אוכל אימתניים על תואר אלופי המטבח. הקרב הראשון בסדרה - DIEGO SAN vs DOSA BAR יתקיים ביום רביעי, 21 ביוני החל מהשעה 19:00. "צמד המתאבקים" יכינו עצמם לתצוגת תכלית, בה ישלפו את מנות הדגל שבאמתחתם.
דייגו סאן, המשביר 2 תל אביב. 03-5531557
השף הראל זכאים יוצא לדרך חדשה, תל אביב
אחרי ארבע שנים כבעלים וכשף של מסעדת זכאים, הראל זכאים יוצא לדרך עצמאית וחדשה ועורך ארוחות פרטיות על גג ביתו. לצורך כך בנה זהראל טאבון ושולחן אבירים עגול בעצמו והוא יגיש במקום מנות בתפריט משתנה בהתאם להיצע השוק. ניתן לערוך ארוחות פרטיות או לקחת חלק בערבים שפתוחים לקהל. הארוחה הראשונה הפתוחה לקהל תתקיים מחר (15 ליוני).
לפרטים והזמנות: 052-8456747