פיצה אולה בלה טיגרה, תל אביב
אחרי הפופ אפ המוצלח עם יובל בן נריה, בפיצרייה הנפוליטנית לה טיגרה (דודי אפריאט וירון סגל) בשכונת פלורנטין יוצאים בפופ אפ חדש ומיוחד: עד סוף חודש נובמבר יתארחו בלה טיגרה אולה ואמין עלו מפיצה אולה בעוספיא. שיתוף הפעולה בין הפיציולואים המוכשרים הוליד תפריט לא שגרתי עם פיצות שכמותן טרם הוגשו בתל אביב: פיצה כרמל עם מוצרלה ולבנה מעוספיא, זעתר בר ופרמזן (78 שקלים), פיצה סלאם עם רוטב עגבניות, מוצרלה וסלמי עבודת יד של אמין הכולל 21 תבלינים וצמחים (82 שקלים) ופיצה מסחאן עם עוף מפורק, בצל קונפי, צנוברים, והרבה סומאק ובצל ירוק (86 שקלים).
חוץ מהפיצות תוצע גם מנה ראשונה של סינטה בעישון קר, גם היא מעשה ידיו של אמין, עם שמן זית מריר, שמן פסטו מהחממה האורגנית של אולה ופיסטוק חלבי (68 שקלים); וקינוח פנטסטי בשם טירמיסו דרוזי (52 שקלים) שכולל מעמול מופלא שאולה מכינה, על ריקוטה מתוקה מוקצפת ותיבול זעתק וקקאו. בימים שני ושלישי אולה ואמין ינכחו בלה טיגרה, ובלי קשר לפו אפ – תשמחו לדעת שהאפרטיבו הפופולרי של לה טיגרה חזר לתפריט.
לה טיגרה. ידידיה פרנקל 9, תל אביב יפו. טלפון: 03-6325359
האפי האוור בהרצל 16, תל אביב
המסעדה היותר קז'ואלית של רותי ברודו וקבוצת R2M מחזירה את ההאפי האוור בימי ראשון עד רביעי, במסגרתן תינתן הנחה של 30% על כל תפריט האוכל, יינות יימכרו ב-35 שקלים וקוקטיילים ב-38 שקלים (בשעות 17:00-19:00).
בין המנות הפופולריות של הרצל 16: קריספי צ'יקן (48 שקלים), ג'נגס חאן – שווארמת טלה ופרגית, עלים ארומטיים, ירקות, רטבים ולאפה יפנית (108 שקלים), כנפיים קוריאניות (52 שקלים) ועוד.
הרצל 16, תל אביב יפו. שעות פעילות: ראשון 17:00-00:00, שני- חמישי 12:00-00:00, שישי 9:00-16:30, שבת 9:00-00:00
ערבים באסיף, תל אביב
קפה אסיף יהיה פתוח החל מהחודש גם בשעות הערב, בשעות 18:00-00:00. התפריט של שף עומר שחם מגוון וכולל מנות כמו חורשט סבזי עם דף פסטה חלמונים (64 שקלים), משה בתיבה עם נקניקייה של ערן ביק, איולי והוט סוס שזיפים (44 שקלים), גברדלקס פורל מנחל דן (42 שקלים), צלחת גבינות (59 שקלים), כוסות יין מתחלפות (38-52 שקלים), דריי מרטיני (52 שקלים), נגרוני מקומי (48 שקלים) ובזיל סמאש (48 שקלים).
קפה אסיף. לילינבלום 28, תל אביב יפו
חמישי נתחים בעמק בראסרי, עמק חפר
המסעדה בהובלת שף עידו פיינר פותחת במסורת חדשה בימי חמישי במסגרתם מקרר היישון של המסעדה ייפתח בפני הסועדים, שיוכלו ליהנות מנתחי בקר ישראלי שמיושנים במקום. הנתחים יוגשו במשקלים משתנים (בין הנתחים: אנטריקוט, פריים ריב ועוד).
עמק בראסרי. משמר השרון. שעות פעילות: ראשון-שבת 12:00-22:00. טלפון: 077-9800322
תפריט ליקוט בארמון סהרה, כפר תבור
שף ארמון סהרה, נשאת עבאס, הכין תפריט מיוחד בסימן עונת הליקוט (שומר בר, עולש, חוביזה ועוד) שמתוכנן לרוץ עד סוף מרץ. התפריט כולל מנות כגון קבב טלה על מקל שומר (70 שקלים), לאפה תרד בטאבון (40 שקלים), ריזוטו פריקי וחוביזה (40 שקלים), פאתה חומוס ועולש בר (45 שקלים), מדפונה עבש על מצע עכוב (140 שקלים) ועוד.
ארמון סהרה. כביש מס' 65 לעפולה, כפר נין (בדרך לכפר תבור). שעות פעילות: ראשון-שבת 11:30-23:00. טלפון: 04-6935101
תפריט צהריים חדש בבר איטליה, נתניה
שף שחר ברנע משיק בבר איטליה תפריט צהריים חדש: קרוקט פטריות כרישה, שמנת, פרמזן ואיולי כמהין (42 שקלים); ארנצ'יני גבינות, חמאת עגבניות צהובות, שמן בזיליקום, פרובלונה ופרמזן (44 שקלים); ריגטוני אסאדו, שימג'י, פטריות יער, ערמונים, פטרוזיליה, דמי גלאס, גרידת לימון ופרמזן (82 שקלים); שיפוד פרגית לולו, אורז בר, אורז לבן, ירקות ירוקים, ציר עוף ובצלים (88 שקלים); פילה דג ים, ניוקי, ארטישוק, אפונה, חמאה, לימון, יין לבן ועשבי תיבול (126 שקלים) ועוד.
בר איטליה. שדרות עובד בן עמי 113, נתניה. ראשון-שבת 12:00-23:00. טלפון: 077-9969432. לא כשר
סניף כשר ראשון של וולט מרקט, ירושלים
רשת הסופרמרקטים של וולט משיקה סניך כשר ראשון במתחם סינמה סיטי בירושלים. חוץ ממוצרי מזון, ירקות, פירות, מוצרי בשר, מוצרי ניקיון ועוד, הסניף יכלול גם מגוון מוצרים מיוחדים, ביניהם מאפיית ויז'ניץ.