הם אומנם פועלים רוב הזמן מתחת לרדאר התקשורתי, אבל זה כבר כמה שנים שצמד השפים דודו אלמקיאס ויוסי שטרית ממסעדת דוד ויוסף לא מפסיקים להתרחב. השניים החלו את דרכם יחד במסעדונת קטנה וצנועה בצפון תל אביב, ממנה התרחבו לפני שש שנים למסעדה ברחוב מונטיפיורי - ומאז הצליחו לא רק לשמור על יציבות מסעדת היוקרה שלהם, אלא גם להמשיך ולהתפתח עם מיזמים כמו מסעדת שיפודים בשם פיתה מונטנה בנמל תל אביב ואפילו עם פרויקטים ברוסיה.
בימים אלה פותחים אלמקיאס ושטרית עסק נוסף - בייקריה TLV. מדובר בחלל הסעדה רחב ידיים ברחוב אינשטיין 10 ברמת אביב, בהשקעה של 4 מיליון שקלים. גודלו של המקום הוא 300 מטרים והוא מורכב ממאפייה ומסעדת שיפודים באותו חלל שמופרד באגפיו בקיר זכוכית שקוף.
אגף השיפודים הוא כשר בשרי ומתפקד כשיפודייה מודרנית ים תיכונית. כמצוות הטרנד הוצב בו גריל פחמים גדול, וממנו יצאו מבחר שיפודים, לצד מנות בשר אחרות וסלטים. השיפודייה תהיה פתוחה עד השעות הקטנות של הלילה ותתפקד כמסעדה לכל דבר, עם מקומות ישיבה ותפריט יין ואלכוהול, אך גם תציע מבחר מנות לקחת בפיתה. בין המנות שיוגשו בה: כבד אווז בפיתה או בצלחת (35-43 שקלים למנה), לבבות עוף בפיתה או צלחת (39-48 שקלים), נתח קצבים (58-66 שקלים) וסטייק דנוור דק (54 שקלים).
מתחם המאפייה יוגשו גם מנות רציניות יותר, כמו פיתה יוונית עם שמן זית וזעתר, רוטב עגבניות, פטה, קלמטה ושום קונפי עם קישוא צלוי; פיצה ירוקה עם תרד, ברוקולי, מוצרלה, שומשום ורוקט; ירקות מהטאבון עם ברוקולי, בטטה, סלק אדום, דלעת וויניגרט אגוזים; וסלט טונה עם עגבניות שרי, תירס, בצל סגול, מלפפון, טונה וחסה אייסברג.
את המאפייה פתחו דוד ויוסף בשיתוף עם מאפיית שיבולת השרון, ובתוכה תמוקם גם מעדנייה שתמכור אוכל מוכן וסלטים. בשני המקומות יחד למעלה מ-100 מקומות ישיבה (כולל מרפסת חיצונית גדולה), ושניהם כשרים - השיפודייה כשרה בשרית והמאפייה כשרה חלבית.