לפני שמתחילים, נספר לכם על שלוש המסעדות הכי טובות ליד הבית שלכם לפי מדד אפליקציית איזי. והפעם: סושי בפתח תקווה. אז במקום השלישי - ג'פניקה, אחת מרשתות הסושי הגדולות ביותר בישראל, אם לא הגדולה ביותר; במקום השני - סושי במושבה. המקום מציע תפריט סושי רחב במיוחד, שכל אחד יכול למצוא בו משהו שהוא אוהב; ובמקום הראשון - מסעדת אויאמה, אחת המסעדות האסייתיות הוותיקות בפתח תקווה, שחוגגת בימים אלה עשור לקיומה.
בקרוב תוכלו לקחת שיעורי בישול אצל גורדון רמזי
וכעת לאחד הטרנדים החמים ביותר בעולם האוכל - שיעורי בישול אינטרנטיים שמעבירים שפים מומחים. עכשיו מצטרף לטרנד השף הקשוח גורדון רמזי. השף סלב, שמחזיק במסעדות מכוכבות מישלן, עבר מזמן (כמו שפים אחרים) גם למסך הטלוויזיה. מה שתרם לא מעט להצלחה של השף בתכניות זה הסגנון הקשוח, וגם השימוש התדיר בקללות.
אבל רמזי לא עוצר בטלוויזיה, וחובר עכשיו לסטארט-אפ "מאסטר קלאס", שבמסגרתו הוא מציע קורס בישול אינטרנטי. בקורס הוא ילמד אתכם איך לבחור חומרי גלם, איך לצלחת מנות, איך משתמשים נכון בסכין, וכמובן גם איך לבשל. הקורס יתחיל ב-2017 ויהיה ניתן להירשם אליו גם מישראל. אנחנו רק מקווים שרמזי יהיה עדין יותר כלפיכם ממה שהוא בדרך כלל.
המבורגר מכרסמים ברוסיה
ומעניין איך השף גורדון רמזי היה מגיב על המנה הבאה - המבורגר שעשוי ממכרסם הנוטריה. הטרנד המשונה הזה סוחף בתקופה האחרונה את מוסקבה. על פי שפים מקומיים, הנוטריה היא מכרסם בריא מאוד לאכילה, עשיר באומגה 3 ואף מומלץ על ידי רופאים ודיאטנים. והאם זה טעים? בהחלט, כך לפי בעלי מסעדה שמגיש במקום שלו המבורגר נוטריה, וגם נקניקיית נוטריה, כרוב ממולא בנוטריה וכופתאות בצק עם נוטריה.
"אם אנשים יטעמו את ההמבורגר בלי לדעת שמדובר בנוטריה - הם יגידו שהוא טעים מאוד וירצו לאכול ממנו עוד ועוד. פשוט לאנשים יש סטריאוטיפ על החיה הזאת והבשר שלה, אבל אנחנו נשבור אותו לאט לאט כי זה בשר טעים ובריא".
אופנה מבית צ'יטוס
והגענו לקינוח: מותג החטיפים צ'יטוס מתרחב לעולמות האופנה ופותח חנות אינטרנטית שכוללת בין היתר טבעת ועגילים במחיר של 20 אלף דולר, וגם ליין בגדים חדש מבית החטיף. אם כתום ושחור זה הצבעים שלכם, שקלו לעשות כאן קניות.