דליקטסן מגיע לוולט תל אביב

אחרי הרצל 16 וקופי בר מבית R2M, גם הדליקטסן מצטרפת למערך משלוחי וולט, כשתחילה ייערך פיילוט בת"א, שבהמשך מתוכנן להתרחב לכלל סניפי הרשת. תפריט ההזמנות כולל מגוון מארזי פיקניק ומתנות, פחזניות סנט אונורה המפורסמות, עוגת הגבינה של הקופי בר, מוצרי לחם ומאפים, סלטים וכריכים, גבינות, נקניקים וחמוצים; וגם אוכל מוכן לחימום כמו קרפלך, לביבות, סמוסות, סלטים, עוף, ממולאים, לזניה ותוספות כמו פירה, אורז וירקות.

בר אוכל חדש לשגב בפתח תקווה

השף שגב משה השיק בסמוך למסעדת ניהון נו בה שלו בפתח תקווה בר אוכל כשר בשם Segev Bar & Lounge. במקום מנגן דיג'יי והוא כולל בר עם קוקטיילים ומנות כמו פרעצל ומטבלים של איולי עגבניות מיובשות ופסטו כוסברה; וון טון דג ים עם סלט חריף, אבוקדו ודג אפוי ברוטב ויניגרט ליים; באן במילוי אונטריב ואפונת ווסאבי; וטונה אדומה עם מלפפון, ג'ינג'ר כבוש וטוביקו.

שגב בר אנד לאונג'. תוצרת הארץ 3, פתח תקווה. 073-2665555 שלוחה 8

פסטיבל קינוחים באשדוד

ב-22-24 בחודש יתקיים באשדוד פסטיבל קרם דה לה קרם בהשתתפות 30 קונדיטוריות ומסעדות בעיר. יהיו שם בין השאר קרואסון פיסטוק של פנינה פאי; פונצ'יקי גרוזיני של קאיפויה; וספוליאטלה נפוליטני של פיצה פארינו, והמנות יימכרו במחיר של עד 20 שקלים לאחת. היועץ הקולינרי של האירוע הוא בלוגר האוכל גל זהבי, וביום האחרון יתקיימו סיורים וסדנאות ברחבי העיר.

לעוד פרטים

פסטיבל קרם דה לה קרם. קרואסון פיסטוק (צילום: שירן כהן שי , יחסי ציבור)
פסטיבל קרם דה לה קרם. קרואסון פיסטוק|צילום: שירן כהן שי , יחסי ציבור

פופ אפ של ראונד טייבלז וטו מיקס

בין 2 ל-24 בספטמבר יתקיים הפופ אפ Twenty Days by American Express, שבו ישתפו פעולה שף אוליבר פניה הספרדי והמיקסולוג מארק אלוורז עם אנשי מקצוע ישראלים כמו אור גינסברג והקונדיטורית נורית צ'יטיאט. הקבוצה תגיש ארוחת טעימות בשני סבבים, ברבע לשבע ובתשע וחצי, במחיר של 449 שקלים לאדם לא כולל אלכוהול.

לפרטים

בראנץ' חדש ברוטצ' 64, ראשון לציון

בין המנות בתפריט: טוסט גרילד צ'יז עם מוצרלה, צ'דר, פרמזן, איולי כמהין ועגבניות שרי; אבוקדו על טוסט מחמצת עם איולי כמהין, שרי, בצל סגול וביצת עין; סלמון מעושן על בייגל אמריקאי עם גבינת שמנת, בצל, צלפים ורוקט; וכריך חביתה עם איולי כמהין בבריוש.

רוטצ' 64. רוטשילד 64 ראשון לציון. 077-9386287

בראנץ' חדש ברוטצ' 64 (צילום: שירן כהן שי , יחסי ציבור)
בראנץ' חדש ברוטצ' 64|צילום: שירן כהן שי , יחסי ציבור

שייקים חדשים בקפה גן סיפור

רשת קפה גן סיפור מציעה שייקים חדשים כמו שייק ריסז של שרון עם גלידת וניל פצפוצים, טבלת שוקולד ריסז, חמאת בוטנים וקצפת; שייק וניל עוגיות עם גלידת וניל פצפוצים, טבלת שוקולד הרשי לבן עם קרם עוגיות, מטבעות הרשי לבן עם עוגיות וקצפת; ושייק שוקושוקו עם גלידת שוקולד, נטיפי שוקולד הרשי, קצפת ורוטב שוקולד הרשי. 

לפרטים

פיצה סנטרל, פיצרייה נאפוליטנית חדשה בחולון

רועי קדוש וערן הרשקוביץ פתחו פיצרייה חדשה בחולון, ומגישים בה פיצה פונגי עם רוטב עגבניות, מוצרלה, פורטובלו ושמפיניון; פיצה אמריקן סטייל עם רוטב עגבניות, גבינת צ'דר, טבעות בצל מטוגנות, חלפיניו, אננס ורוטב ספייסי מיונז; ופיצה מרגריטה קלאסית. עוד בתפריט מנות כמו פרמז'נה מלאנזה - שכבות חציל ומוצרלה עם בזיליקום ופרמזן על רוטב עגבניות וברוסקטה; קלצונה אפוי בטאבון ממולא ברוטב פיצה; ופוקצ'ה אפויה בטאבון לצד קרם פלפלים; וגם פסטות וסלטים.

פיצה סנטרל. הרוקמים 26 מרכז עזריאלי חולון . 03-6009666

פיצה סנטרל. אמריקן סטייל (צילום: בועז לביא, יחסי ציבור)
פיצה סנטרל. אמריקן סטייל|צילום: בועז לביא, יחסי ציבור

מסעדה אסייתית חדשה בעופר גרנד קניון, חיפה

מסעדת TOMOKA (טומוקה) שנפתחה בגרנד קניון מציעה בין השאר טונה מידורי רול; קליפורניה רול עם סלמון; באן בקר; וסלט קיסר בסגנון אסייתי.

טומקה. גרנד קניון, חיפה

בראנץ' חדש בפארוק בשוק, יפו

המסעדה מציעה בראנץ' חדש עם מנות כמו טוסט אבוקדו - בריוש על הפלנצ'ה בחמאה מזוקקת עם אבוקדו, ביצים עלומות ורומסקו פלפלים קלויים; פרנץ' טוסט עם מייפל ושמנת חמוצה; סלט סלק וגבינת שברה עם סלנובה ואנדיב; וסלט עדשים שחורות וקייל עם חמוציות ופטרוזיליה.

פארוק בשוק. רבי אדא 6, תל אביב יפו. 03-6515670

ארוחה מיוחדת של נדב ודניאל עם גבריאל ישראל, תל אביב

ב-24-26 בחודש תתקיים ארוחה מיוחדת בקוקו תאי של נדב ודניאל יחד עם השף גבריאל ישראל. האירוע, בשיתוף טקילה PATRÓN, ישלב בין המטבח התאילנדי למקסיקני ויכלול שלל קוקטיילים על בסיס טקילה. בין המנות: טאקו אל פסטור עם "שווארמה" מקסיקנית, מרינדת אדובו, אננס, בצל מוחמץ, כוסברה ואיולי צ'יפוטלה; טאקו דג בטמפורה עם אטריות אורז, סלט עלים תאילנדי, כוסברה, ג'ינג'ר, איולי צ'יפוטלה וקריספי שום; וצלעות תירס בגלייז עם פלפל שחור וכפיר ליים.

להזמנות

אטיליו: בית ספר חדש וכשר לבישול

השף מיכאל כץ פותח בית ספר לבישול באור יהודה. המקום יציע קורסים גם לטבעונים, לבני נוער ולמקצוענים שרוצים להעמיק את ידיעותיהם. לצד הקורסים יתקיימו גם הרצאות של שפים ויזמים קולינריים, סיורי מסעדות ועוד. 

לפרטים

תפריט חדש בבר לאונג' הקפלה, תל אביב

השף שחף שבתאי מציע בקפלה תפריט אוכל חדש לקיץ עם מנות כמו סלקים צלויים ולאבנה, גבינת בושה רכה, פרג וסילאן; סלמון יוזו עם דבש, מיסו לבן מאודה בכוסברה, אגוזי לוז ושומשום; סלט צ'וקה וואקמה; שניצל פלפלת עם פטריות פורצ'יני ופלפל שחור; דים סאם עם עוף וגלנגל; וסופלאקי פרגיות עם אווז מעושן ורוטב שום.

לפרטים

קינוח חדש ברשת KFC

הרשת מציעה קינוח סאנדיי חדש של גלידת וניל עם לבבות גומי במחיר 11 שקלים.