פסטיבל עמים וטעמים באשדוד
בתאריכים 9-10 במאי ב-19:00-23:00 ייערך באשדוד פסטיבל עמים וטעמים, שבו יגישו 40 מסעדות מהעיר 70 מנות ממטבחים שונים בעולם, כולן במחיר 10 שקלים. מסעדת רונג'אן, למשל, תגיש את הספרינג רול התאילנד שלה, מסעדת נמסטה תציע מנת בטטה וואדה הודית ובדוכן של מסעדת השוק יציעו עראייס בפיתה.
פסטיבל עמים וטעמים. פארק גן אלישבע, אשדוד
סניף חדש לרשת גו נודלס בקניון עזריאלי, תל אביב
רשת המסעדות האסייתיות גו נודלס פותחת סניף חדש, רביעי במספר, בקניון עזריאלי בתל אביב, שיגיש גם הוא את התפריט המוכר של שאר הסניפים ויספק משלוחים לאזור תל אביב.
מסעדת הדרל'ה הופכת לכשרה, אגם מונפורט
אחרי 12 שנות פעילות הופכת מסעדת הדרל'ה לכשרה, בלי הרבה שינויים בתפריט למעט מספר התאמות. בין המנות במסעדה: הסלק של הדרל'ה - מניפת פלחי סלק, איולי עשבי תיבול וענן קוקוס סגול (40 שקלים); בומב שמפיניון - פטריות מוקפצות בתיבול אוריינטלי, נגיעות סומאק, אורגנו ושום (45 שקלים); צלעות טלה - צלעות טלה בגריל פחמים ברוטב צ'ימיצ'ורי, פלפל חריף וקונפי שום (165 שקלים); ומתנת הים - פילה דג בקרם פורצ'יני, אגוז מוסקט ונגיעות קרמל (102 שקלים).
הדרל'ה. אגם מונפורט. 077-9964539
בורגר סאלון קריית אתא חוגגת שנתיים עם מבצע 1+1 על ההמבורגרים
בסניף קריית אתא של בורגר סלון יחגגו ביום שישי, ה-4.5, בשעות 12:00-18:00 יום הולדת שנתיים. במסגרת החגיגות כל ההמבורגרים במשקל 160 גרם יימכרו במבצע של 1+1, ויהיו גם תקליטנים והופעה של הזמר יוחאי אדוארד בן ישראל.
בורגר סאלון. ביג קרית אתא. 1700-705-715, שלוחה 7
מסעדת עראייס בתל אביב חוגגת את פסטיבל העראייס
לאורך כל חודש מאי חוגגת מסעדת עראייס בשרונה את המנה שעל שמה קרויה המסעדה, עם 4 מנות עראייס שונות: עראייס טלה קלאסי, עראייס בקר, עראייס כרובית צמחוני ועראייס מרגז עוף, כולן במחיר 44 שקלים. הסועדים יוכלו להצביע על המנה שהכי אהבו, ובין המצביעים יוגרלו 4 ארוחות ל-4 חברים.
עראייס. מתחם שרונה מרקט, תל אביב. 03-5509070
לרגל חגיגות השנה משיקים בבית המאפה שואורום שלושה סוגי סופגניות ברלינר בטעמי גומיגם: ברלינר במילוי מוס קרמל ודובוני גומיגם, ברלינר במילוי מוס שוקולד ודובוני גומיגם וברלינר במילוי מוס וניל ודובוני גומיגם. הלקוחות יוכלו לצלם תמונות של הקינוחים, להעלות אותם לרשתות החברתיות ולזכות ב-15 אחוזי הנחה. בין מעלי התמונות יחולקו גם 30 מארזים של 5 דונאטס כל אחד.
שואורום בייק האוס. כיכר מלכי ישראל 11, תל אביב. 03-9335592
ספארקס - שבועיים של אירועים אומנתיים ב-20 מסעדות בארץ
מותג המים פררלה משיק את פרויקט SPARKS, שמשלב ארוחה במסעדה עם מופע אומנותי. המיזם יתקיים ב-6-17 במאי ובין המסעדות שישתתפו בו: מסעדת לימוזין (רמת ישי), שתארח ערב על טהרת המערב הפרוע עם גריל פרונטלי לאורחים, יין ללא תחתית והופעה חיה של להקת המוטיז; מסעדת קאב קם של יריב מלילי (תל אביב), שתחגוג עם הסועדים מסיבת חוף יפנית במסגרתה תציע מסאז'יסטים, דיי.ג'יי וחצוצרן בהופעת אורח; ומסעדת יא פאן של השף יובל בן נריה (תל אביב), שתציע חגיגת על האש קוראנית. לכבוד האירוע תוקם עמדת דיי.ג'יי שעליה יופקד K-pop, שילווה את הערב עם מוזיקת פופ יפנית וקוריאנית.
בר הוויסקי וולטר נפתח גם בשעות הצהריים, תל אביב
בר הוויסקי והסיגרים בוויסקי-בר מוזיאון, שהיה פתוח עד כה רק בשעות הערב, נפתח בימים אלה גם בשעות הצהריים, עם אותו תפריט.
וולטר. דוד אלעזר 27, מתחם שרונה, תל אביב. 03-9551105
תפריט קינוחים חדש ברשת קפה ג'ו
רשת קפה ג'ו משיקה תפריט קינוחים חדש לקיץ 2018, ובו שני קינוחים של הקונדיטור אלון שבו: עוגת גבינה – עוגת גבינת שמנת וניל עם תחתית בצק פריך אפוי, על רוטב פירות יער לצד קצפת (41 שקלים); מוס שוקולד בטעמים – עוגת מוס שוקולד עשירה עם שברי מרנג וניל וטופי קרמל אספרסו (41 שקלים); וגם קינוחים נוספים כמו פאי פקאן (41 שקלים), ופל שוקולד (ללא קמח!) ומרשמלו צלוי (39 שקלים) וטארט אגסים (41 שקלים).
חגיגות יום שחרור איטליה במסעדת סילו, חולון
במסעדת סילו האיטלקית מציינים מאתמול, 25 בחודש, את יום שחרור איטליה עם שבוע של מנות ספיישל כמו קרפצ'ו מוסר ים, אבוקדו וסלסה פיקנטית (59 שקלים); בולונייה - מאפה שמרים בטאבון במילוי רוטב בולונז כפרי, ירקות אנטיפסטי ופרמזן (79 שקלים); ופסטה נפולטינה ברוטב חמאת עגבניות (59 שקלים).
סילו. מתחם לה פארק, חולון. 03-5733315
מייצגי וידאו ארט במסעדת פאסטל, תל אביב
במסעדת פאסטל יתחילו לנגן בשעות הערב חמישה קטעי וידאו ארט שהפיק הצלם יקיר אברהמי, כל אחד מהם באורך כ-20 דקות.
פאסטל. שדרות שאול המלך 27, מתחם האופרה, מוזיאון תל אביב. 03-6447441
השף נחי אלקין מהביסטרו בטי ונחי שנסגר יתארח היום, חמישי, מ-20:30 במסעדת זיגל הכשרה לארוחת אבירים עם תלבושות מיוחדות, יינות ישראליים ותפריט נתחי בשר. מחיר לסועד: 250 שקלים.
זיכל. כפר האמנים אניעם. 04-8335533