זה שהישראלים מתים על אוכל איטלקי, זאת כבר עובדה ידועה. יעידו על כך אינספור המסעדות האיטלקיות הפזורות ברחבי הארץ והקושי למצוא אפילו בית קפה זניח אחד שלא מגיש בתפריט שלו לפחות מנת פסטה או פוקצ'ה. אבל מה שאנחנו אוהבים אפילו יותר מפחמימה מענגת בדמות פסטה או פיצה זה כשהן מגיעות אלינו במחיר משתלם, שלא מצריך השקעה מרובה.
בואו לקרוא מה עוד חדש וטעים בפייסבוק שלנו
את הנוסחה הזאת לאוכל איטלקי כמו שהישראלים אוהבים, פיצחה רשת הפסטות המהירה "פסטה בסטה" כבר לפני ארבע שנים, כשפתחה את הסניף הראשון שלה בשוק מחנה יהודה בירושלים והציעה בעיקר לסטודנטים הלומדים בעיר מנות פסטה איכותיות ומשביעות במחיר הגיוני לחלוטין.
מאז, הלכה פסטה בסטה ותפחה. המסעדה הגיעה אל שוק הכרמל בתל אביב לפני כשנתיים וחצי ולאחר מכן פתחה סניף גם בבאר שבע. כעת, פותחת הרשת מסעדה חדשה על חורבות מסעדת הלובי ברחוב דיזנגוף בתל אביב וסניף נוסף וראשון בעיר רחובות. בכל מסעדה חדשה שנפתחת, חוברים אל הקבוצה המקורית של שלושת הבעלים, בעלים נוספים שאחראים על כל מסעדה חדשה שנפתחת.
עוד באוכל טוב:
"אנחנו פותחים פסטה בסטה נוספת בתל אביב בעוד כשבועיים ובעוד כחודש נפתח גם בסמוך לפקולטה ברחובות, ברחוב הרצל", מספר אחד משלושת הבעלים המקוריים של פסטה בסטה, חיים אברהמי. "המטרה שלנו היא להמשיך ולהתרחב, אבל אין לנו מספר יעד סופי של מסעדות שאנחנו חותרים אליו. בכל מקרה יש לנו עוד תכנונים חדשים לאחר המסעדה ברחובות אבל שום דבר עוד לא סגור לגמרי, מה שבטוח זה שקהל היעד שלנו תמיד היה ויהיה סטודנטים והמסעדות שלנו תמיד ימוקמו בלוקיישנים הומים ומלאי תנועה".
נראה שהצלחתם לפצח פורמט כלשהו שחביב על הישראלים במיוחד
"אפשר להגיד שכן. כי אנחנו יוצרים מפגש בין האיכות למחיר. אנחנו עושים אוכל איכותי ומכינים הכול במקום, אבל מוכרים במחירים זולים מאוד. בינתיים, זה עובד".
פסטה בסטה. הרצל 219, רחובות. דיזנגוף 300, תל אביב. ראשון- שבת 12:00-00:00 (בתל אביב), ראשון- חמישי 12:00-00:00, שישי 12:00-כניסת השבת (ברחובות)