לחמים מאפייה קיש (צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל)
סוף סוף רואים את כל המאפים. מאפיית לחמים, תל אביב|צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל

שמם של המאפים של מאפיית לחמים כבר מזמן יצא למרחוק - אפילו בניו יורק כבר יודעים שאורי שפט הוא אופה מעולה - אבל ההרגשה הייתה שהסניף הראשי והמקורי שלה, ברחוב החשמונאים בתל אביב, קצת נותר מאחור. צפוף מדי, מיושן מדי, לא משהו שמצפים לו מרשת מאפיות עילית. אז החדשות הטובות הן שלא עוד: לקוחות הרשת בוודאי ישמחו לשמוע שהסניף המרכזי עבר בן לילה למקום חדש, מרשים ורחב ידיים במיוחד, שמכבד אותו כראוי.

בואו לבקר אותנו בפייסבוק

לחמים מאפייה  (צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל)
המון מקומות ישיבה חדשים|צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל

 

החלל החדש של מאפיית לחמים רחוק רק כמה מבנים מהסניף הקודם, אבל ההבדלים בין השניים ניכרים. המקום החדש עוצב בידי לימור רוזנר, הוא גדול פי כמה מקודמו וכולל חלל גדול של מקומות ישיבה פנימיים, שיתפרש בחודשיים הקרובים גם לרחבה חיצונית גדולה. עוד התחדש הסניף במטבח רחב ידיים, שממנו יוצאים המאפים, הלחמים והכריכים - שיזכו גם הם לשינויים קלים לכבוד המעבר.

עוד באוכל טוב:

 

ואם לא די בבית החדש, אורי שפט מוסיף ומרחיב את האימפריה. בעקבות ההצלחה הגדולה של הסניף הניו יורקי שפתח לפני מפחות משנה - שעוגת הקראנץ שוקולד שלו הוכתרה כטובה ביותר במנהטן - בימים אלה הוא מדבר על פתיחה של סניפים נוספים גם בתפוח הגדול. "לא אצטנע הפעם. ההצלחה בניו יורק אדירה", אמר לנו כשתפסנו אותו מסתובב כאב גאה בסניף החדש ברחוב החשמונאים, "ולכן בקרוב מאוד אנחנו עתידים להתפתח גם שם".

מאפיית לחמים, החשמונאים 103, תל אביב, טלפון: 03-5618111

מאפיית לחמים ניו יורק (צילום: דיויד רוי דואניס)
מתרחבים גם בניו יורק. אורי שפט|צילום: דיויד רוי דואניס
>> חדשות האוכל הכי חמות ברשת