תפריט טוסטים חדש ברשת ארומה
רשת ארומה יוצאת עם תפריט חדש של ארבעה טוסטים שיוגשו בכל הסניפים של רשת ארומה ישראל: טוסט קלאסי של גבינה צהובה עם עגבנייה וטפנד זיתים (33 שקלים), טוסט חמד עם בצל סגול צלוי, ביצה קשה, טפנד זיתים, פלפל שאטה, עגבניות צלויות, מלח ופלפל שחור (39 שקלים), טוסט מוצרלה עם עגבניות צלויות, בצל סגול צלוי, פסטו ופלפל שחור (39 ש"ח) ומנת ילדים של טוסט גבינה עם ירקות פרוסים וגלידה (29 שקלים). כל המנות מוגשות עם סלט ישראלי קטן, למעט ארוחת הילדים שמוגשת עם ירקות פרוסים.
משתה בסגנון טורקי בקלארו, תל אביב
חלל האירועים של מתחם קלארו בתל אביב מארח סדרת ערבי אוכל חודשיים בהשראת שווקים ומטבחים מהעולם. הערב הקרוב יתקיים ב-15.11 ויהיה כולו בהשראת הסמטאות והשווקים של טורקיה. לאורך הערב תוגש ארוחה טורקית המורכבת ממגוון רחב של מנות: מאפה סימיט עם קיימק ודבש, קרם פאבה משעועית לימה, לקרדה טורקית עם ירקות שוק טרייים, קובה בורגול במילוי בשר וצנוברים, קובניה טורקית עטופה בעלי חסה עם ממרח פלפלים ורכז רימונים, אנשובי מטוגן ומולים ממולאים. הכניסה לערב בהזמנת כרטיס מראש.
יפו-תל אביב חוגגת 5 שנים, תל אביב
מסעדת יפו-תל אביב של השף חיים כהן חוגגת חמש, ובין התאריכים 9-11 בנובמבר יוגש במקום תפריט איטלקי אותו חיבר כהן במיוחד לחגיגות יום ההולדת. דאריו צ'קיני, מומחה לבשר ודור שמיני למשפחת קצבים ממחוז קיאנטי שבאיטליה, יתארח במסעדה ביום רביעי ה-9.11 ובאותו יום התפריט יהיה בהשראתו. בין המנות שיוגשו: צלחת בשר עם פורקטה, פרושוטו חזה ברווז, ברזאולה וסלט בשר נא; מבחר פסטות כמו סלט של פסטה קרועה, אספרגוס מגריל פחמים, שמן זית, חמאה, פיקורינו ולימון; וצוואר טלה צלוי שעות רבות עם תפוחים חמוצים ושמן זית.
מסעדת יפו-תל אביב. יגאל אלון 98, תל אביב. 03-6249249
מרקים חדשים בפלאפל גבאי, תל אביב
רשת פלאפל גבאי מתחדשת במגוון רחב של מרקים ביתיים. מדי יום יוכנו בכל סניף כ-10 סירי מרק שונים טבעוניים ובשריים, ביניהם מרק חרירה, מרק עדשים, מרק בשר תימני, מרק קובה סלק ומרק דנדוש המכיל שלל קטניות וחיטה בתיבול אניס. 39 שקלים לצלחת מרק לבחירה יחד עם פרוסת לחם, חומוס קטן, סלטים חופשי ומנת כדורי פלאפל.
פלאפל גבאי. דיזינגוף 269 תל אביב, 03-6293080 | בוגרשוב 25 תל אביב, 03-6297060
השף המקסיקני גרנדו ואסקואז מתארח בגרינברג ביסטרו, תל אביב
בתאריכים 15-16/11 יתארח בגרינברג ביסטרו השף המקסיקני GERARDO VAZQUEZ שנבחר על ידי הקונסוליה המקומית להיות שגרירה הקולינרי של מקסיקו בארץ. לקראת הגעתו של ואסקז הובאו ארצה ממקסיקו שלל חומרי גלם מסורתיים מהמטבח המקסיקני כמו מיני קקטוסים אכילים לשילוב במנות, שלל תבלינים ועוד. בתפריט, שלצדו יוגשו טעימות טקילה שונות, יוגשו בין היתר הסיקילפאק - ממרח של עגבניות, דלעת וצ'ילי מקסיקני שיוגש עם טורטיות לוהטות (38 שקלים), סופסיטוס - טורטייה של שעועית שחורה מטוגנת עם קקטוס, כוסברה, פטרוזיליה, נענע וגבינת בקר רכה (48 שקלים) וסלט מילפה אלטה - קקטוס מקסיקני, עגבניות, בצל, פיטריות וגבינת קוטיחה (62 שקלים). מומלץ להזמין מקומות מראש.
גרינברג ביסטרו. אורי צבי גרינברג 25, אזורי ח"ן תל אביב. 03-6136132
1+1 במרינדו אחד העם, תל אביב
מסעדת מרינדו אחד העם 58 יוצאים במבצע של 1+1 על ההמבורגרים שלהם ו-1+1 על בירות וצ'ייסרים, החל מהשעה 19:00. הסועדים יוכלו לבחור בין המבורגר טלה 220 גרם או המבורגר בקר באותו משקל או לשלב ביניהם.
מרינדו. אחד העם 58, תל אביב. 03-5602565
עסקיות צהריים בפורטר אנד סאנס, תל אביב
אחרי שבע שנות פעילות פותחת מסעדת פורטר אנד סאנס את שעריה לעסקיות צהריים. במסגרת העסקיות כל שולחן יקבל ארבעה מאזטים ולחם הבית שנאפה במקום. בין העיקריות בעסקיות: פסטה עגבניות, סלט רוקפור, המבורגר 220 גרם, סלט עוף, תבשיל קארי עם עוף, אווז קונפי והמון סוגי בירות לבחירה. העסקיות יוגשו בימים ראשון עד חמישי בין 12:00 ל-17:00.
Porter & sons. הארבעה 14 תל אביב, 03-6244355
עוד באוכל טוב:
- ערבבתי, טיגנתי, נשנשתי: לביבות גבינה
- קיץ פינת חורף: סלט שעועית חם וצבעוני
- מתח הזהב: 3 מתכונים נהדרים לפילה בקר
סלבה וידה עוברת למשכן קבוע, תל אביב
SALVA VIDA (מציל חיים) התחילה כמסעדת פופ אפ שיצר השף יובל פכלר עם כוונה לנדוד ללוקיישן שונה בכל עונה. אחרי תקופה של חיפושים, מצאו פכלר ושותפיו את משכנם החדש והקבוע ברחוב הירקון בתל אביב. בתפריט של המקום החדש ניתן למצוא מנות כמו: סלט סרטנים כחולים בגספצ'ו תפוחים ירוקים, פיסטוק ולימון; צ'ופינו - מרק הדגים ופירות ים בציר עגבניות וג'ינג'ר שיוגש עם לחם מחמצת; פיש טאקו - דג מושחר בטורטייה טריה, ריבת צ'ילי וג'ינג'ר; מק אנד צ'יז עם בשר סרטנים כחולים, ברוטב פנדוטה ופרורי לחם מתובלים. בתקופת ההרצה תפעל המסעדה כל השבוע החל מהשעה 18:00.
סלבה וידה. הירקון 88, תל אביב. 03-7788996
תפריט עסקיות חדש ברשת מקס ברנר
תפריט עסקיות הצהריים החדש של רשת מקס ברנר מוגש בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00 בכל סניפי הרשת, והדיל כולל מנה ראשונה, מנה עיקרית, משקה וקינוח. בין המנות: אנטיפסטי, פלאפל גבינות, סלטים שונים, סושי מסוגים שונים וקינוחים כמובן. בנוסף הודיעה הרשת על הרחבת שעות הפעילות של הסניף בשרונה מרקט, ובסופי השבוע הוא יפעל רצוף לאורך כל סוף השבוע החל משישי בבוקר ועד אחרון הלקוחות בשבת בערב.
Happy Hour בקניון כפר סבא הירוקה
קניון כפר סבא הירוקה יוצא בקונספט חדש בערבי רביעי במסגרת "השעה השמחה", בכל יום רביעי החל מהשעה 18:00 ועד הסגירה המסעדות המשתתפות יציעו כל אחת מנה אחת במחיר אטרקטיבי. המנות יתחלפו מדי חודש והמסעדות המשתתפות במבצע הן בית הקפה ביגה, עד העצם, רטרו פנקייק בר ואושי אושי.
מרקים חדשים בפאב הבראון, חיפה
הפאב החיפאי מציג סדרה חדשה של מרקים לעונה הקרה. בין המרקים שיוגשו: מרק גולש, מרק בטטה, מרק עדשים ומרק ירקות.
בראון. שדרות מוריה 131, חיפה. 04-8112391
מנות חורף בקפה גרג
תפריט החורף החדש של קפה גרג מציע כ-50 מנות שכוללות ארוחות בוקר, מרקים, ארוחות צהריים, פסטות, כריכים, משקאות, קינוחים, תפריט טבעוני מלא, מנות ללא גלוטן ועוד. בין המנות המוצעות בתפריט: מרק וייטנאמי - מרק פיקנטי על בסיס קרם קוקוס עם פטריות, גזר, נבטים, בצל ירוק וכוסברה המוגש עם אורז לבן, מרק ירקות עם ירקות העונה, מרק אפונה ירוק, מרק בטטה כתום, מרק בצל, מרק מינסטרונה, מרק סמיך של עדשים ומרק עגבניות אדום.
סדנת בישול טבעוני חינמית ביריד האוכל של דיזנגוף סנטר
ביריד האוכל שפועל בימי חמישי ושישי בדיזנגוף סנטר תתקיים סדנא טבעונית בחינם בהדרכתו של השף גבי פוקס מחר, ה-10.11 ב-18:00. הסדנא תתקיים במטבח ותכלול הדרכה מפורטת והשתתפות פעילה של הקהל בכל שלבי הכנת המנות.
סדנה טבעונית בסנטר. דיזנגוף סנטר, בניין B, קומה 1-, תל אביב
תפריט עסקיות חדש באל עאשי, תל אביב
מסעדת אל עאשי של השף סאלח כורדי משיקה תפריט עסקיות חדש שיוגש בימים ב'-ה' בין השעות 12:30 ל-17:30. הארוחות כוללות לחם, מנה ראשונה ומנה עיקרית לבחירה ברמות מחיר שונות וכוס שתייה קלה (תפוזים/ לימונדה/ אשכוליות) או מינרלים. בין המנות: סלט אל עאשי, חזה עוף ממולא, שוש ברק חודרי, סינייה כבש בטחינה, קבב דגים ותעשימה אל ג'מלה.
על עאשי. עולי ציון 4, יפו. 03-6485748
עסקיות בשבת בטמפל בר, חיפה
הפאב האירי בחיפה יגיש תפריט עסקיות גם בימי שבת; מחיר העסקיות במהלך סוף השבוע יהיה 79 שקלים והן יכללו מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית, בירה קוקטייל, יין או שתייה קלה. מחיר העסקית לילדים הוא 49 שקלים.
טמפל בר. לב המפרץ, שדרות ההסתדרות 55, חיפה
תפריט בראנץ' חדש במסעדת לוקה, הרצליה
מסעדת לוקה האיטלקייה מרעננת את תפריט הבראנץ' המוגש במסעדה בעזרת השפית מאיה קליין הזכורה מהתכנית "משחקי השף". הבראנץ' יוגש בימים שישי ושבת ויציע מנות כמו גבינות בשילוב של ירק זעתר טרי ובזיליקום, סלטים, פריטטות, מאפים מלוחים ומתוקים הנאפים במקום, בר לחם, ממרחים שונים, דגים מעושנים, לבנה, מוזלי וטירמיסו. הבראנץ' מוגש ביום שישי בין השעות 09:00-12:30 ובשבת בין השעות 10:00-12:30.
לוקה, רחוב השונית 2, מרינה הרצליה. 09-951400
תפריט חורף חדש במינה טומיי, תל אביב, חיפה והקריות
השף משה בדישי רענן את מנות חמשת המטבחים שבמינה טומיי, התאים אותן לעונה הקרה ועכשיו הוא משיק את תפריט החורף של הרשת. בין המנות: מאסלה דוסה מהודו, מקונג פיש סלט מוויטנאם, מג'יק גוגסו מקוריאה ופאד סי יו מתאילנד.
מינה טומיי. הארבעה 17, תל אביב | פלימן 8 חיפה | דרך עכו 192 (הקריון) קריית ביאליק
תפריט חורף ברשת קופיקס
רשת קופיקס מרעננת את התפריט עם מנות חורף חדשות: חמין, מרקים, קישים, פיצה, וופל בלגי, אקלר, משקה סחלב, משקה שוקולטה ומבחר תבשילים טבעוניים כמו רצועות סויה מוקפצות בירקות, פסטה ואורז.
תפריט חורף במסעדת 206, תל אביב
מסעדת 206 דגים מציעה מגוון מנות חורפיות חדשות של דגים טריים ופירות ים. בין המנות: מרק ערמונים, קרואסון כבד אווז, לזניה של דייגים, ריזוטו פירות ים ופילה דניס עם כרוב מעושן.
206. משה סנה 54, תל אביב. 03-6483030
חגיגות הבוז'ולה בפר דרייר, תל אביב
בר היין הממוקם במתחם נגה מציע מבחר יינות מרחבי העולם ותפריט אוכל המורכב מתוצרת מקומית. לרגל חגיגות הבוז'ולה המסורתיות מציעים בפר דרייר פלטת גבינות זוגית מהמעדנייה ובקבוק יין בוז'ולה של לואי זאדו ב-190 שקלים. פלטת הגבינות כוללת: ברי וקממבר בקר מעדרים מקומיים, גאודה עיזים, קפלוטירי קשקבל יווני, טולום טורקי, ממרח גבינות צאן חריף וזיתים כבושים.
פר דרייר. בת עמי 7 מתחם נגה תל אביב. 03-6292111