פופ אפ יום הקרואסון של ערן שוורצברד ובירת BLANC, תל אביב
בתאריכים 31.1-3.2 יתקיים פופ אפ של השף קונדיטור ערן שוורצברד ובירת בלאנק 1664 הצרפתית במלון אסמבלאז' בתל אביב. במקום יוצעו 6 קרואסונים במילויים מתוקים או מלוחים כמו פחם ניסואז - קרואסון פחם במילוי טונה צרובה, עלי רוקט, עגבניות, תפוחי אדמה ופלפל אדום קלוי; קרואסון עם שוק אווז קונפי בצלייה איטית עם תפוחי עץ  ,קינמון ,ציפורן ועלי תרד צרובים; וקרואסון מלבי אוכמניות עטוף בשערות קדאיף במילוי קרם מלבי וקונפי אוכמניות. כמו כן ניתן להזמין משלוחים של הקרואסונים והבירה בוולט.

מלון אסמבלאז'. אלנבי 48, תל אביב

תפריט חדש בידה ידה, בית יצחק
בית הקפה בבית יצחק מציע תפריט חורף חדש ובו מנות כמו שקשוקה בלקנית עם חצילים קלויים וגבינה בולגרית; סחלב חם עם קוקוס, קינמון ובוטנים קלויים; סלט קפרזה עם עגבניות שרי, מוצרלה, בצל סגול, זיתי קלמטה, בזיליקום ובלסמי; וטוסט גאודה עם חמאה, ביצה קשה ועגבנייה.

Yada Yada. רחבת הבנים 1, בית יצחק.

מנות חדשות בצ'יוויטו - מטבח דרום אמריקאי, חיפה
המסעדה מציעה מנות טבעוניות חדשות שמוכנות בגריל נפרד במקום. בין האופציות: אמפנדס בצק דלעת במילוי פטריות; פג'אודה עם נקניקיות רידיפיין מיט וקוביות סייטן; פאסטל דה צ'וקולו: תבשיל בתנור אבן עם בשר בבישול ארוך של רידיפיין מיט עם קוביות טופו במרינדת פסטו, זיתים שחורים ומחית תירס בזיליקום; וכריך פרואני עם סייטן במרינדה על הפלנצ'ה עם פלפלים קלויים ופלפל חלפיניו, בצל מקורמל וקונפי שום.

צ'יוויטו. שער פלמר 2, חיפה. 04-622-0032

ארוחה טבעונית בצ'יוויטו (צילום: נתנאל ישראל,  יח
ארוחה טבעונית בצ'יוויטו|צילום: נתנאל ישראל, יח"צ

תפריט חורף בסעידה בפארק, חולון
המסעדה מציעה תפריט חורף עם מנות כמו פתיחת שולחן בלקנית שכוללת פרנה, סלט כרובית וזוקיני, קרם פלפלים ופטה, צזיקי, קרם סלק ועלי גפן על לאבנה; קוביות פילה וציר בקר; ארנצ'יני; לחמעג'ון; וחומוס בשר.

סעידה בפארק. פארק שמעון פרס, חולון. 077-2308555

 

פסטיבל חריפים במעדניות משני
בסניפי מעדניית משני ברחבי הארץ מציעים פסטיבל סלטים חריפים עם מבחר אופציות שיוצע במקום במהלך החודשים ינואר ופברואר. בין האופציות: סלט אבוקדו חריף, סלט גזר אפריקאי, לימון עם עמבה וטחינה חריפה, סלט טונה טוניסאית, סלט קולרבי חריף וסלט כרוב צועני.

מעדניות משני. צומת שילת מרכז ירדן, רחובות; המנוף 8, יעקב כהן 2, ראשון לציון

פסטיבל חריפים במשני (צילום: שגיא סרויה,  יח
פסטיבל חריפים במשני|צילום: שגיא סרויה, יח"צ

תפריט סושי חדש במסעדת the fish market & sushi restaurant, ירכא
מסעדת הסושי בירכא מציעה תפריט חדש עם מנות כמו סשימי סלמון – ויניגרט הדרים, עלים ירוקים וצנון (35 שקלים), טרטר פילה טונה עם בצל, אבוקדו, שומשום שחור ולבן וקרם דה קרוט מתובל ברוטב פונזו ליד פאני פורי (49 שקלים), והיטאשי רול - אבוקדו, טמאגו, שיטאקי, עירית ועוף בטמפורה עטוף בחביתה יפנית ברוטב סרירצ'ה ומיונז יוזו (28 שקלים).

the fish market & sushi restaurant. מרכזא, ירכא. 049069800

מנות חדשות בטייגר ליליי, תל אביב
מסעדות טייגר לילי מציעות ספיישלים חדשים כמו יאם ינון עם עוף קצוץ, גזר, בצל סגול, נענע, כוסברה, בוטנים, קוקוס קלוי, רוטב סאטה, רוטב דגים ושמן שומשום (51 שקלים),  טאם טאנג – מלפפונים, סלרי, פלפל אדום, בצל סגול, שום תאילנדי מוחמץ, נענע, בוטנים מטוגנים, צ'ילי, שמן שומשום, ורוטב דגים (45 שקלים); ונאאה טון – אטריות אורז טריות, נתח אונטריב, ביצה, עלי באק צ'וי, בצלצלי שאלוט, במבו שוט, בצל ירוק, פטריות, ורוטב פאד קפאו (75 שקלים).

לפרטים

טייגר לילי - ספיישלים (צילום: יניר גרין,  יח
טייגר לילי - ספיישלים|צילום: יניר גרין, יח"צ

בראנץ' חדש בסינמה פרדיסו, חיפה
המסעדה מציעה בימים שישי ושבת תפריט בראנץ' חדש ובו מנות כמו לחם פרנה מהטאבון עם סלסת עגבניות, סחוג ביתי וכדור לאבנה ממחלבת רג'ב (32 שקלים); סלט ירקות מהוואדי וגבינת קדוש מצפת (52 שקלים); אגז בנדיקט על לחם בריוש תרד מוקרם, גרבדלקס, ביצים עלומות ורוטב הולנדז ביתי (75 שקלים); ברד פודינג ורוטב פירות יער (45 שקלים); וסנדוויץ' בקרואסון עם בייקון טלה, זוג ביצי עין, איולי בזיליקום, בצל סגול, רוקט וצ'ילי (79 שקלים).

סינמה פרדיסו. חוף זמיר חיפה.

סינמה פרדיסו - סטייק אנד אגז (צילום: אסף קרלה,  יח
סינמה פרדיסו - סטייק אנד אגז|צילום: אסף קרלה, יח"צ

משלוחים מהפסאדה בוולט
בר המסעדה התל אביבי מצטרף לוולט ומציע תפריט משלוחים חדש ובו מנות כמו חומוס כמהין עם תערובת פטריות פורטובלו, שמפניון ושמן כמהין, רבעי פיתה, קולרבי וקורנישונים (35 שקלים), סביצ'ה מוסר ים עם פרי עונתי, כוסברה, בצל סגול, נענע, צ'ילי, שמנת חמוצה, פירות יער, שמן זית ושקדים קלויים (52 שקלים), מושון בתיבה – 2 נקניקיות צ'וריסוס עטופות בבצק עלים חמאה, חרדל דיז'ון וקורנישונים (46 שקלים), ורביולי פולנטה – חמאה, שמנת, יין לבן, שום, פטריות ותרד (59 שקלים).

 

חגיגות 15 לטרקלין, תל אביב
המסעדה חוגגת יום הולדת 15 עם תפריט בשרי בופאלו מיוחד במחיר זוגי של 500 שקלים. בין היתר מוגש גם תפריט ספיישלים מבוסס בשר בופאלו עם מנות כמו המבורגר מבשר בופאלו לצד צ'יפס (78 שקלים); אנטריקוט בופאלו על עצם (178 שקלים), ופורטרהאוס וסינטה על עצם לפי משקל ב-50 שקלים ל100 גרם.

הטרקלין. היכל התלמוד 4, תל אביב יפו.

מסעדת הטרקלין (צילום: אפיק גבאי,  יח
מסעדת הטרקלין|צילום: אפיק גבאי, יח"צ

תפריט דגים ושמן זית בהפי פיש, ירושלים
המסעדה מציעה בימי רביעי תפריט דגים ושמני זית עם מנות כמו פתיחים של פלאפל, סלט ישראלי, איקרה, ויוגורט לימון עם סלק צלוי ומסבחה; שווארמה דגים עם טחינה, חציל שרוף, בצל, סומק ועמבה; פטריות מקפצות עם יוגורט ושמן צ'ילי; ומוסקת דגים עם פטה מגוררת.

הפי פיש, מלון ממילא, ירושלים. 02-5482230

טעימות בהפי פיש (צילום: דניאל לילה,  יח
טעימות בהפי פיש|צילום: דניאל לילה, יח"צ