מסעדה איטלקית חדשה וכשרה נפתחה לפעילות ברעננה, עיר שאנחנו פחות נוטים לדווח עליה במישור הקולינרי. המקום, שנקרא עבריאני, כולל חצר, חלל פנימי ובר, ומאחוריו עומד הבעלים של קפה האנוי ומסעדת מושו. השם הייחודי עבריאני ניתן כמחווה לז'בוטינסקי, שביקר באיטליה וכשחזר לישראל הצהיר כי יקרא לבנו עבריאני במצלול איטלקי.

בעבריאני מציעים מבחר פיצות ופסטות: מרגריטה קלאסית (64 שקלים), פיצה ארבע גבינות (75 שקלים), פסטה פומודורו (52 שקלים), קאצ'יו א פפה מוקרמת עם ארטישוק וכמהין (59 שקלים), פסטה עם טונה מעושנת, חמאת אנשובי וצלפים (69 שקלים) ועוד. בנוסף תוכלו לאכול כאן פוקצ'ה עם בוראטה (68 שקלים), סלט קפרזה (52 שקלים), סלט דונה עם חסות, סלקים צלויים וקממבר בשלה (64 שקלים) וקינוחים כמו קרם ברולה וטירמיסו קלאסי (42 שקלים).

>> מתכונים לחנוכה

>> מתכונים ללביבות

>> מתכונים לסופגניות

עבריאני רעננה  (צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור)
חדש ברחוב אחוזה|צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור
עבריאני רעננה חדש  (צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור)
פתוחה גם במוצאי שבת. עבריאני|צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור

לרגל השקת המקום יצאו כאן בפעילות אינסטגרם שמבקשת מהסועדים לחלוק סיפור אקטואלי שמתאר חיבור בין אנשים בארץ. מדי חודש יזכה הסיפור המרגש ביותר בארוחה במסעדה. המסעדה פתוחה בימים ראשון עד חמישי מ-12:00 עד 23:00, בשישי משמונה בבוקר ועד 13:00 ובשבת מצאת השבת ועד 23:00.

עבריאני. אחוזה 71, רעננה. כשר