פעילויות ומבצעים לקראת החגים
שוק לילה אוריינטלי בלוד
לראשונה ייערך שוק לילה אוריינטלי שבו ישתפו פעולה נשים ערביות ויהודיות בלוד העתיקה. האירוע ייערך בין השעות 18:00-23:00 ביום חמישי הקרוב ויוצגו בו התרבויות הבדואית, הרוסית, ההודית, הגרוזינית, הערבית והמרוקאית. בשוק תוכלו למצוא שלל דוכנים כמו דוכן אוכל גרוזיני, דוכן עוגות ועוגיות בסגנון ערבי, דוכן אוכל הודי, דוכן דים סאם, דוכן חומוס ועוד.
חאן חילו. מחנות קפריסין 6, לוד.
מבצע שקיעה על הבר בהרברט סמואל, תל אביב
הרברט סמואל, מקבוצת האירוח והקולינריה Adi's Lifestyle, מציעה ארוחת טעימות על הבר לקראת החגים ובה קוקטייל, ו-3 טאפאסים לבחירה כמו סלט עגבניות הרברט סמואל, קרודו דג ים, טרטר סלמון מיסו-יוזו, ניוקי ערמונים, או קנלוני עגל חלב. הארוחה בעלות 178 שקלים והיא מוגשת בימים ראשון-רביעי בין השעות 18:00-20:00 או בימי שבת בין השעות 12:30-20:00.
הרברט סמואל תל אביב. קויפמן 6, תל אביב. 03-5162236.
תפריט ספיישל חגים בהמסעדה, ראשון לציון
המסעדה מציעה תפריט של מנות לחגים בעלות 15 שקלים למנה. כך למשל כבד קצוץ על לחם בריוש קלוי עם שבבי בצל; סלט בורגול רימונים עם עלי סלק, בורגול, דלעת מקורמלת בצ׳ילי, שמן זית וטחינה וסילאן; סלמון כבוש בסלק עם איולי שמיר ומלח ים; ומרק עוף צח עם ירקות שורש בתוספת שקדי מרק.
המסעדה. סחרוב 22, ראשון לציון. 03-9613388. לא כשר.
ראש השנה בקוקיז, תל אביב
חנות הגלידה החליטה להציע בחג גלידות מיוחדות בטעמים כמו גלידת תפוחים מקורמלים בדבש וסורבה רימון. כמו כן לקראת החג ניתן יהיה לרכוש במקום קינוחים לארוחת החג כמו קילו גלידה ו-20 עוגיות בעלות 145 שקלים.
קוקיז. אלנבי 114 (פינת רוטשילד) ודיזנגוף 116, תל אביב.
.
שייק ראש השנה בקופיסטיישן
רשת בתי הקפה מציעה לכבוד החג שייק המורכב מתפוחים, בננות, גרנולה ודבש, בשילוב תערובת וניל ייחודית עם או בלי קצפת (19-24 שקלים).
לפרטים.
חגיגות בציר ביקב רמת הגולן
יקב רמת הגולן עורך ביום חמישי החל מהשעה תשע וחצי בערב חגיגת יין עם שלל דוכני אוכל, מוסיקה והרבה משקאות. עלות האירוע- 85 שקלים ליין במילוי חופשי (דוכני האוכל כמו אסאדו, פוקצ'ות, בקלאווה ועוד, בעלות שבין 15-35 שקלים).
לפרטים והרשמה:04-6968435/09
שיתוף פעולה בין יקב יפו לבית הגלגלים
יקב יפו עורך שיתוף פעולה עם עמותת בית הגלגלים ומוכר 1,000 בקבוקי יין עם תווית מיוחדת שההכנסות מהם יועברו לעמותה. עלות בקבוק היא 100 שקלים וניתן להזמין אותם במשלוח עד הבית.
לרכישה. 09-9557999
רשת גרג קפה מציעה מנת ספיישל לחג
רשת בתי הקפה מציעה לראש השנה מנת סלט תפוח בדבש ובה סלרי, פטרוזיליה, תפוח ירוק, בורגול גס, עדשים שחורות, תערובת גרעינים קלויים, חמוציות וקוביות גבינת פטה (57 שקלים).
מה עוד טעים?
ארוחת ילדים טבעונית באגאדיר
הרשת מציעה ארוחת ילדים טבעונית חדשה בעלות 47 שקלים לצד משחק חשיבה שיוגש עם האוכל. הארוחה כוללת שני מיני בורגרים טבעוניים, צ'יפס ומיץ.
לפרטים.
בראנץ' חדש לטראק דה לוקס, תל אביב
טראק דה לוקס מציעים בראנץ' חדש המבוסס על קלאסיקות כל אמריקאיות כמו בריסקט בנדיקט – ביצה עלומה, לחם בריוש, הולנדייז ובריסקט מעושן (59 שקלים), וואבוס ראנצ'רוס – צ'וריסו בקר, תבשיל שעועית, ביצת עין, לחם תירס ושמנת חמוצה (69 שקלים), גריל צ'יז – פסטרמה לבנה מעושנת, צ'דר, מחית תפוחים ולחם קסטן (53 שקלים) וספייסי שרימפבורגר עם תרד מוקפץ, בצל מוחמץ ומיונז סרירצ'ה (64 שקלים).
טראק דה לוקס. כיכר דיזנגוף, בן עמי 13, תל אביב. 03-6296363.
מנות חדשות באלכרמה, כפר תבור
המסעדה מציעה מנות חדשות בתפריטה כמו מסחן - רצועות עוף על פיתה בטאבון עם בצל, שמן זית, סומאק וצנוברים (85 שקלים), מיקס גריל עם פרגית, צלעות וקבב (98 שקלים), נקניקיית סלסיסו ערבית (48 שקלים) ופלטת פירות ים (115 שקלים).
אלכרמה. מתחם היקב - כפר תבור. 04-6474035 / 054-79880814.
תפריטים מיוחדים חדשים בבינדלה, תל אביב
מסעדת בינדלה מציעה זוג תפריטים חדשים לישיבה על הבר במקום ועסקית צהריים. מתפריט הבר ניתן להזמין בימים שבת-רביעי בין השעות 18:00-20:00 ולאחר 22:30, וכן ביום חמישי בין 18:00-20:00. הוא כולל מבצע של אחד ועוד אחד על יינות, קוקטיילים וכן מגוון ברוסקטות ומנות קטנות חמות. תפריט הצהריים החדש מציע עסקית הכוללת לחם איטלקי, מנה ראשונה, עיקרית וכוס תה קר, בעלות המנה העיקרית. בין המנות למשל: אניולוטי בעבודת יד במילוי תרד, ריקוטה וגרידת לימון, ברוקולי, חמאה שרופה, מרווה ופרמזן (72 שקלים), פפארדלה ראגו טלה עם ירקות שורש, עגבניות, שום, נענע, צ'ילי וריקוטה פרסקה (78 שקלים) ומוסר ים בקראסט פטריות עם תבשיל כרישה, פטריות, ברוקולי, ציר פטריות, חמאה, רוטב יין אדום ושמן כמהין (124 שקלים).
Bindella Osteria & Bar. מונטיפיורי 27, תל אביב. 03-6500071.
סוגרים קיץ ברום סרוויס, תל אביב
המסעדה מציעה לסוף הקיץ מנות חדשות כמו ניוקי ערמונים עם פטריות, שמנת, עירית וכמהין (57 שקלים), פילה בקר על מצע ירקות, זוקיני, ארטישוק ושעועית ירוקה ברוטב יין אדום (98 שקלים) ופילה מוסר ים על ריזוטו, פטריות, אפונת גינה ופרמזן (84 שקלים).
Room Service . דיזנגוף 245, תל אביב. 03-5329654.
תפריט חדש בשמנמונת, תל אביב
בית הקפה מציע מנות חדשות בתפריט כדוגמת פיתה פאשיסט ה- פיתה מלחם פרנה מרוקאי ממולאת בכל מה שהשף לי שומרון מחליט (אפשר לבקש ללא דגים או ללא בשר, אבל כל השאר לא בידי המזמין); פנקייק מחיטה מלאה, פרג ובננה עם סלסת תותים ורוטב בלסמי מייפל; פסטה זוקיני יער עם זוקיני, פטריות ירדן, גבינת בושה ורוטב יין לבן וחמאת בזיליקום; וקפלצ׳ו סלק ושרימפס - רביולי ממולאים בסלק וגבינה כחולה מוקפצים עם שרימפס ברוטב חמאת אנשובי צ׳ילי ועגבניות צלויות.
שמנמונת. יהודה הלוי 109, תל אביב.
ארוחת ילדים מיוחדת בג'קו מאכלי ים, רמת השרון
המסעדה החדשה מציעה תפריט עסקיות לילדים בעלות 49 שקלים שיוגש בימות השבוע בין השעות 12:00-17:00. בין המנות בתפריט הילדים: שיפודי סלמון בטריאקי; חזה עוף; פרגית; קציצות ברוטב עגבניות לצד מנת אורז; ושניצל דג מלווה בצ'יפס או פירה.
ג'קו. אזור התעשייה רמת השרון, רחוב החרש 8. 03-5661234.
עסקיות חדשות במקלובר, תל אביב
השף ניר צוק פתח את מסעדתו מקלובר לארוחה עסקית. הארוחה מוצעת בעלות 45 שקלים ובה מנה עיקרית לבחירה כמו מקלובה, קבב חלאבי עם אורז או ממולאים, לצד 2 מאזטים משתנים ומנת לחם.
מקלובר. לינקולן 11, תל אביב.
יום הולדת לצ'אנגוס, פלורנטין
המסעדה המקסיקנית בפלורנטין חוגגת יום הולדת בין ה-13 ל-19 בספטמבר עם שבעה ימים של ספיישלים חגיגיים, הנחות על משקאות אלכוהוליים ודי ג'ייז שיתארחו במקום. בין המנות שיוגשו בחגיגות: פסקאדו דה אנסנאדה - דג בבלילה של קמח תירס מטוגן, מוגש על טאקו עם פיקו דה גאיו וסלסה אבוקדו (45 שקלים), וברבקואה - בקר בבישול ארוך ברוטב עגבניות צ'יפוטלה, ולימון (45 שקלים לשלישיית טאקוס ו-48 שקלים לבוריטו).
צ'אנגוס. שדרות וושינגטון 25, תל אביב.
לייט נייט חדש במקסיקלי, הרצליה
מסעדת מקסיקלי מציעה ארוחת לייט נייט חדשה שתוגש בימים ראשון- חמישי החל מהשעה אחת עשרה בלילה. בתפריט :מיני בוריטו, נאצ'וס צ'ילי קון-קרנה וקלח תירס, בליווי גוואקמולי ושמנת חמוצה (55 שקלים).
מקסיקלי. אריה שנקר 14, הרצליה. 09-9566628
הרשת מציעה תפריט קינוחים חדש ובו מילפיי ברולה - שכבות של קרם ברולה וניל סמיפרדו ובניהם טווילים של בצק עלים מקורמל; קראמבל תפוחים - פאי תפוחים בשילוב קינמון וצימוקים במעטפת פירורי בצק; קסטה שוקולד לבן - שתי שכבות של עוגיית מרנג, שוקולד ואגוזים, גאנאש שוקולד לבן בציפוי של רוטב שוקולד מריר וטראפלס. 36 שקלים לקינוח.