אחרי פונדק דה לוקס שהתפשטה כבר לשני סניפים, וטקסס ברביקיו ברמת החייל, מסעדת בשרים נוספת נפתחה בתל אביב. תכירו את מיטרי שממוקמת במתחם התחנה ומציעה מגוון מנות בשר מעושנות, אך לא רק. על המקום אחראי השף איגור וינברג - שרקוטייר ומהנדס מזון שעבד בעבר במסעדות כמו תפוח זהב של אהרוני וננה בר בתל אביב.
בואו לקרוא מה עוד טעים בפייסבוק שלנו
המיטרי כולל 2 חללים בהם 120 מקומות ישיבה. בחלק העליון גג שממנו נשקף נוף אל יפו העתיקה ורצועת החוף וחדר פרטי לאירועים של עד 40 משתתפים. "בחרנו לפתוח את המקום דווקא במתחם התחנה כי יש פה רובד היסטורי", מסביר וינברג, "חוץ מזה זה מקום בילוי שאנשים מגיעים אליו במיוחד, כדי לבלות עם המשפחה ויש בו חן רב".
בשנות התשעים, היה וינברג בעליו של מפעל לייצור בשרים בנתניה, אותו הפעיל יחד עם משפחתו. במהלך הזמן למד על תחום השרקוטרי בגרמניה וייצר סוגי בשרים מיוחדים שהיו אז פחות מוכרים בארץ. "באותה תקופה תחום השרקוטרי היה מאוד לא מפותח בישראל ורק היום הישראלים מתחילים לקבל את הטעמים והשינויים", הוא מסביר. "אחרי המפעל עברתי לתחום המסעדנות ובמקומות שעבדתי בהם רציתי שישתמשו ביכולות השרקוטרי שלי, אבל רק במקום משלי הצלחתי לעשות את זה באמת".
עוד באוכל טוב:
במיטרי מייצרים סוגים שונים של בשרים, כבושים או מעושנים, כשמנת הדגל במקום היא נקניקיות ייחודיות שמייצר וינברג בעצמו מחומרים טבעיים וללא משמרים.
Meatery – מיטרי. מתחם התחנה (מבנה 8), תל אביב. טלפון: 03-5160008. ראשון-חמישי 17:00-01:00 שישי ושבת 12:00-01:00.