לנדוור מציגה את הטעם שכבש את טיקטוק: רוזלך דובאי

השבוע השיקה רשת לנדוור את מהדורת החורף החדשה (והמוגבלת) שלה לקינוח הדגל של הרשת, הרוזלך - "רוזלך דובאי", בהשראת הטרנד הקולינרי הלוהט של טיקטוק המשלב קרם פיסטוק עם אטריות קדאיף קריספיות. זוהי פרשנות עכשווית למנה האהובה המשלבת את הבצק האוורירי המוכר עם ממרח שוקולד פרלינה, ממרח פיסטוק, שערות קדאיף ושברי פיסטוק קלוי. הרוזלך הנ"ל מוגש חם לצד רוטב שוקולד פיסטוק מיוחד.

זמין בכל סניפי לנדוור ברחבי הארץ

גם מקס ברנר בעניין דובאי

טרנד השוקולד הדובא לא פסח גם על רשת מקס ברנר, והיא רקחה שני קינוחים חדשים בהשראתו: קרפ שוקולד דובאי - במילוי של קרם פיסטוק עשיר ואטריות קדאיף קריספיות, עטוף בשוקולד חלב איכותי ושברי פיסטוק קלויים, עם גלידת וניל קלאסית ושוקולד חם עשיר (69 שקל); ופל קדאיף - המגיע עם קרם פיסטוק, אטריות קדאיף קריספיות, קצפת, שברי פיסטוקים קלויים, קרם מסקרפונה ומייפל (79 שקל). נמסנו.

זמין בכל סניפי מקס ברנר ברחבי הארץ

טי טיים: שעת התה הפריזאית של דליקטסן ו-Kusmi

הדליקטסן מייבאת את מסורת שעת התה בגרסה מקומית ייחודית בשיתוף מותג התה הצרפתי הנודע Kusmi Paris ומציעה חוויית תה יוקרתית עם תפריט מלוחים ומתוקים אלגנטיים, לצד מגוון חליטות תה אורגניות, כולל קולקציית פרימיום. בתפריט הסגור (96 שקלים לזוג, כולל שני קנקני תה) מלוחים אלגנטיים כמו כריך קלאב סלמון עם שמנת, צנוניות ועירית, מאפין פקורינו וטארטלט פטריות עם קרם פרש, ולקינוח מקרון פיסטוק, פבלובה ופחזניות סנט אונורה.

סניפי דליקטסן ובבייקרי דיזנגוף 260, ראשון-חמישי מ-16:00 עד הסגירה, לאורך דצמבר וינואר

שעת תה של דליקטסן (צילום: עידית בן עוליאל, יחסי ציבור)
שעת תה של דליקטסן|צילום: עידית בן עוליאל, יחסי ציבור

הסופלייר חוזר לכיכר רבין

פופ אפ המרקים התל אביבי מבית קבוצת TGV (הכוסית, הגפן, מגדלור, הנסיך ועוד) חוזר בשנה הרביעית ומציע מרקים במארזי חצי ליטר (39 שקלים) או ליטר (59 שקלים). בין המרקים בתפריט: מלגטוני (כן, ממש כמו בפרק המפורסם ההוא עם דוכן המרקים בסיינפלד), חרירה צמחונית, גונדי, מרק עוף, מרק כתום עם קרם קוקוס ועוד.  לצד המרקים ניתן להוסיף ב-18 שקלים לחמניות שום, חמישיית קרפלך וקינוח ברד פודינג. 

מלכי ישראל 11, תל אביב. ראשון-חמישי 11:00-23:0


קבוצת קפה גן סיפור מתחדשת במנות חורפיות

קבוצת קפה גן סיפור הממוקמת בפארקים משיקה מנות חורף חדשות וספיישל סחלבים לחודשי החורף. בין המנות פונדו גבינות בקערת לחם כפרי, נזיד מינסטרונה ומרקים מתחלפים. תפריט הסחלבים כולל סחלב קלאסי, סחלב שוקולד, סחלב אספרסו, סחלב תותים עם ריבת תות, מקלות מרנג וקרמבל וסחלב לוטוס בטעם ריבת חלב.

סניפי הרשת של קפה גן סיפור בפארקים ברחבי הארץ, כולל סניפים כשרים בירושלים ובאשדוד.

מרקים בלחם בקפה גן סיפור (צילום: עדי נויוביץ', יחסי ציבור)
מרקים בלחם בקפה גן סיפור|צילום: עדי נויוביץ', יחסי ציבור

אושי אושי בבשורה טבעונית משמחת

רשת הסושי אושי אושי מציגה תחליפי סלמון וטונה טבעוניים מבוססי פוד-טק של חברת Olala הצרפתית, עשויים מחלבון אפונה ושמן אצות. המוצרים הבריאים נטולי כספית, עשירים באומגה 3, סיבים תזונתיים וחלבון, ודומים במרקם ובטעם (ואפילו בצבע) לדגים האמיתיים. הם משתלבים בתפריט הטבעוני המורחב של הרשת ומיועדים גם לנשים בהיריון. בתפריט ארבע מנות, במחירים 49-48 שקל - קומבינציית "גרין ניגירי" (שתי יחידות סלמון ושתי יחידות טונה), רול "גרין ספיישל" (אינסייד אאוט ספייסי טונה בטמפורה, אבוקדו, בטטה, עטוף בסלמון, מאקי ספייסי טונה רול מטוגן ו"פילדלפיה גרין רול" (סלמון, גבינת שמנת טבעונית, אבוקדו, מלפפון, בטטה בטמפורה ובטטה קריספי).

זמין בכל סניפי אושי אושי

מסעדת ג'יארדינו פוצחת ב"שף מארח שף" 

שף בר צנגר (29), המוביל את מסעדת ג׳יארדינו שבמלון the jaffa קרוב לשנתיים, יארח במסעדתו את המנטור שלו שף גולן גורפינקל, שתחתיו עבד במסעדת דלאל קרוב לעשור. במשך יומיים בשבוע הבא (17-18 בדצמבר) יוגש תפריט מיוחד שרקחו השניים ובו מנות כמו סקלופס בקצף זעתר (54 שקל), ניוקי סרטנים (118 שקל) ברוסקטה טרטר שרימפס (96 שקל), וכן מנות שגורפינקל מתמחה בהן כמו לינגוויני בייבי ארטישוק (98 שקל), פסטיבל פטריות (78 שקל) ושווארמה דג עם קרם חומוס (98 שקל). הזמינו מקום, שלא תצטערו.

ג'יארדינו, מלון the jaffa לואי פסטר 2, יפו-תל אביב, 18-17 בדצמבר.  

לינגוויני בייבי ארטישוק גרדיניו (צילום: סיון מורד, יחסי ציבור)
לינגוויני בייבי ארטישוק גרדיניו|צילום: סיון מורד, יחסי ציבור

ברגר קינג מצ'פרת בצ'יפס במתנה

ברגר קינג ישראל מפרגנת לכם צ'יפס גדול מתנה בהזמנת כל ארוחה שבתפריט המבצע יהיה זמין עד 21 בדצמבר בכל סניפי הרשת (למעט הסניפים בשדות התעופה), והוא תקף בישיבה במסעדה או באיסוף מהסניף ובמשלוחים. את המבצע ניתן לממש דרך אתר ברגר קינג, אפליקציית הרשת או בקיוסקים הדיגטיליים שבסניפים.

סניפי ברגר קינג

פופ אפ של השפית עדן זרחה בקפה מונטי

אחרי מאות אירועים פרטיים והתמקצעות במסעדת סאטיה, שפית עדן זרח מגיעה לשלושה ערבי פופ-אפ ב"מונטי" עם תפריט מיוחד. יהיו בו פיצות כמו ביאנקה עם קרצ׳ופי וגרידת לימון, קפלאטי קרם תירס, דגי ים כבושים על בליני, טרטר בקר וטרטר דג ים, ברזואלה על אחו בלנקו וארטישוק ירושלמי על קרם שום.

מונטיפיורי 41, תל אביב. הפופ אפ יתקיים בתאריכים 16-18.12 בשעות 17:00-23:00