פומפי. שף מסעדת קילומטראז' (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
פומפי. שף מסעדת קילומטראז'|צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

שנתיים אחרי שזכה בתוכנית "המסעדה הבאה של ישראל" וקיבל את מסעדת קילומטראז’ שבמלון ברוט מרשת בראון בתל אביב, השף עידן (פומפי) בושארי סוגר את המסעדה. במוצאי השבת הקרובה היא עומדת להיפתח בפעם האחרונה.

פומפי, אחד השפים הצעירים והאהובים בישראל, עשה את הסטאז’ בקבוצת מחניודה והפעיל את המסעדה בהצלחה מאז שנפתחה. היא הייתה אהובה במיוחד בזכות אווירת המסיבה שהחלה בה בשעות הערב המאוחרות.


מדובר במסעדה השנייה שממוקמת באחד ממלונות בראון שנסגרת בחודש האחרון, אחרי שגם צ’נה של השף גיל דהאן הודיעה על סגירה מפתיעה.

על ההחלטה לסגור אמר לנו פומפי: "זה ממש כואב שהמסעדה נסגרת, בטח כשזה קורה לא בגלל שהיא לא מצליחה או שלא היו סועדים. לאורך כל התקופה דאגתי לקיים את המסעדה גם בפן הקולינרי וגם באווירה ובצד הכלכלי. אבל לצערי, בגלל המצב של מלונות בראון והסגירה של המלון מעל המסעדה שלי, נאלצתי להבין שקשה לקיים ככה את המקום ונאלצתי לסגור. יש כוונות להמשיך - אני אעדכן בקרוב".